The Moment of Truth (Remastered)

3:35

Tämä on uudempi versio tästä jo 2003 keväällä syntyneestä biisistä, nyt tässä on akustiset rummut taustalla, mutta taustalla soi myös the drum machine, joten soundi on siksi hieman erilainen mitä se olisi pelkillä akustisilla rummuilla soitettuna. The Momet of Truth kappale kuvaa maailman tämän hetkistä tilaa ja tulevaa tietoisuuden tason muutosta. Se tulee tapahtumaan pian ja siihen sisältyy paljon yllättäviä juttuja jotka ovat ihan tästä kuvastakin osittain pääteltävissä. Öljyvärimaalaus on Timo Teiden tekemä. Hän on turkulainen kuvataitelija jonka maalauksissa ilmenee tämän ajan henkiset muutokset. Hän on kontaktihenkilö. YLE:n digitv:n TEEMA kanavalla tuli vuosi sitten syksyllä eräs dokumentti joka kertoi kontaktihenkilöistä, Timo Teide oli yksi haastateltavista. (c) 2004 Teemujazz: Keyboards, Synthesizer programming, Drums. Ville "Mölli" Keinonen & Leevi Vuorinen: Recording engineer. Mixed and mastered by Ville "Mölli" Keinonen 2004 at orimattila institute studios.

9.25   1895 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
makes69 07.10.2004
Ammttilaisen ottein tehtyä ja tuotettua kamaa. Ei tullut yllätyksiä esille joita odotin. Hyvä syna soolo olisi voinut kuulua selvemmin ja tukevammin.
0   +1 +2
 
let J. 29.09.2004
Tässä on vähän sellaista vikaa, että melodia uupuu tai sitten se on niin hiljaisella että se ei kuulu. Tällä hetkellä tämä kuulostaa pelkältä kompilta, vaan missä teema? Odottaako se sitä Suurta Tietoisuuden Tason Muutosta?
0   +1 +2
 
10
Tämä on taattua Teemu-laatua, ei virheitä ja suunnaton paatoksen haku päällänsä.
En huomannut noita Ddrummin soundeja paitsi filleissä, joissa sä olit hakannut niitä (taikka akustisia) eri aikaan.
Äänitys on hyvänlaatuinen niinkuin mä odotinkin.
Melodiaa sä käsittelet tosi silkkihanskoin , no saat käsitellä mutta mä olisin ottanut kovemman otteen siitä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta