Corals

Techrono | 15.01.2005 | Trance
4:59

Corals -- 139 bpm

Uusin tekeleeni, tehty poikkeuksellisen nopeasti eli aikaa meni toissayönä noin 4 tuntia. Tuli tällainen perustrancebiisi, taas aivan erilainen kuin oli alunperin tarkoitus...

Terävät liidit, menevä biitti, eipä siihen muuta tarvita. Melodioihin en keksinyt mitään mieltä räjäyttävän omaperäistä.

Vanhempaa tuotantoa tulee jossain vaiheessa.

9.06   7026 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Morgan|| 17.12.2009
iha loistavaa kamaa. Varsinkin jos kerran 4 tunnissa tälläisen väsäsit, en voi edes kuvitella millainen tää olis ollu jos siihen olis mennyt enemmän aikaa. NAM! <3
0   +1 +2
 
9
brutus03 15.01.2007
Joo, ihan hyvää perus kamaa. Biisi ehkä liian pitkä mutta toimii kyllä.
Pientä hiomista äänimaailmassa, mutta biisi saa ajatuksen lentämään mikä on mikä on tarkein asia. Hyvää työtä.
0   +1 +2
 
9
Miri_Miri 03.10.2006
Kivan kuulosta joskin jossain kohassa aika puuduttavaa, mutta tulee semmoinen utuinen tunne kun kuuntelee... Sellainen hyvä olo ;)
0   +1 +2
 
10
Chadonna 29.01.2006
Teit tämän neljässä tunnissa?! Oijoi. Kuulostaa niin hyvältä. Kin lentäisi avaruudessa tai sukeltaisi korallien seassa meren pohjassa. Siitä varmaan nimikin.

Melodiat ovat oikein hittejä. Vaikka niissä ei mitään räjäyttävän uutta ole, se ei tarkoita, etteikö niistä pidettäisi. Monimutkaiset saunit saa yleensä suuremman yleisön vain ihmettelemään. Täytyy vain sanoa, että tämä taitaa olla ihan ysin luokkaa. Ellei kympinkin. Katsotaan mihin päädyn.
0   +1 +2
 
9
Putte 19.10.2005
Pikkumokista huolimatta todella nautittavaa musiikkia. Lähes pelkästään arpeggiointiin turvautuva melodia jaksaa jostain syystä kiinnostaa ja kantaa biisin loppuun saakka. Energiaa tästä ei ainakaan puutu. Vielä kun nuo narinaliidit loppupuoliskolla alkaa, on meno jo vähintään kiitettävää. Pientä viilailua ja vokaalit päälle, niin tässä on ensi kesän hittibiisi!
0   +1 +2
 
8
Stocco 08.10.2005
Kyl täl vosuja saa! Kirkasta trancea. Suorastaan kikkelimäiskimöistä. Kivasti tupsahtaa tuo tuuttaileva melodia pykälään alkukantaisen pimputtelun päälle. Sit taas hiukan nostatuksen tynkää ja taas on menevää settiä avec haitsusto. Hienosti rytmitelty. Menevää kamaa. Viel hieno Choralemainen vinkuna leadi loppupuolella. Sopivasti kerroksia siis miun makkuun. Perus melodia vaan hiukan tylsistyttää. Sama vika ollut omissakin vedoissa ku innostuu jatkamaan liika pitkään ilman variointia. Ja suvannothan on ihan nössöille!
0   +1 +2
 
9
DjFaSt 08.08.2005
vai saa näin hyviä soundeja fl:llä...mun biisit ei kuullostanut aivan näin hyviltä, mut olet varmaan harjoitellut hieman enemmän kuin mä :)...Hyvä biisi vaikka kuuluu vähän läpi et ei laitteet ole parhaat mahdolliset
0   +1 +2
 
9
Radio24h 02.05.2005
Homma erinomaisesti hallussa! Kokonais rakenne sekä jokainen osa-alue hyvin balanssissa. Liidissä todella terävyyttä. Ehkä hieman jotain pientä lisä efektii enemmän mutta näin perustranceiluksi hyvinkin raikkaan oloinen biisi. Olisiko tuon lopun voinut hieman venyttää, tuli ehkä liian hätäisesti. Eihän vain yön tunnit painannut päälle ;) Xylofoni zydeemi erinomainen lisämauste ja itseasiassa mielestäni tärkeä lisäelementti tähän biisiin. Tämä on kaikkiaan hieno tuotos! Meinasin heittää 8:n mutta toinen kuuntelukerta nosti heti ysiin :)
0   +1 +2
 
9
Rites 01.03.2005
Kiva veto. "Daruden tappajahan" tämä on.
0   +1 +2
 
8
Bemary 13.02.2005
Tää kuulostaa mun mielestä yllättävänki hyvältä! Menevä, raikas ja nätinkuulonen tekele. Ei tosiaankaa mikää ylettömän omaperänen, mut o sen verta kuiteski panostettu tohon yleisvaikutelmaan ja yksityiskohtiin - tai siltä ainaki kuulostaa - ettei tätä voi missää nimessä lähteä haukkumaan!
Tees äkkiä lisää biisejä ja ilmottele mulle, nii tuun mielelläni kuuntelemaa mite sun projekti edistyy :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat