Katauyak

TeaBeaT | 23.02.2007 | Electro
3:36
10.00   587 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 258976 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Oikein ihanaa... Menevää samalla rauhallista... Eikai tästä voi mitään rakentavaa sanoa.(?)

Tosi kiva kohta jossain puolenvälin paikkeilla... Vei koko biisin ihan toiseen ulottuvuuteen vähäksi aikaa!
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 12.03.2007
Vähän turhan jäätävällä ja muovisella saundilla alkaa, syvyys huutaa poissaoloaan ainakin noiden muutamien saundien kohdalla. Yleisesti ottaen saundimaailma on liian ohut, muovinen ja varovainen.

Melodinen puoli toimii mukavasti, se vain kaipaisi tuekseen massiivista, voimakasta saundimaailmaa jossa ei pelättäisi tuoda keitokseen mukaan vähän suolaa ja särmää. Jotenkin vajavaiseksi jää tämä teos, vaikka hyviä elementtejä kyllä on. Rytmeihin raivokkuutta, pelko pois ja tykittämään täysillä kaikki ideat musiikkiin ilman genrerajoituksia tai turhaa suunnitelmallisuutta. Tässä on visiota, se pitää vain kammeta kunnolla pintaan!

Huomasin muuten tuossa historiakohdassa tuon maininnan masteroinnista. En tiedä tarkoititko merkityksen puolesta miksausta etkä masterointia, mutta mielestäni miksaukseen kannattaa kiinnittää huomattavasti enemmän huomiota kuin masterointiin tässä vaiheessa, koska miksauksellisesti on vielä niin paljon tekemistä ettei masterointi ole itse asiassa edes tarpeellista.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta