Fruitlux

TeaBeaT | 30.03.2007 | Downtempo
5:47
8.00   509 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=265618
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Begga(R) 03.09.2007
TeaBeaT - Fruitlux: Erittäin hauskan kuuloinen. Samalla niin vekkuli, leikkisä, pähkäilevä ja haikea. Teema vaihtelee niin paljon etten pysy laskuissa tai sitten se johtuu tästä koulunjälkeisestä väsymyksestä.
0   +1 +2
 
8
SpeaK 11.06.2007
Jostain syystä tulee erittäin vahvasti trackeritunnelmat tästä heti alusta. (ja niinpä se sellaisella näyttääkin olevan tehty) Tiedä sitten onko se rakenne, soundit, melodiat vaiko kaikki yhdessä. No mutta kuitenkin...

Soundit on kivat ja hieman oldskoolimaiset, voisi enemmän soundien vääntöä olla mukana, eli siis vähän psykedeelisempää tunnelmaa kaipaisin. Tai jos ei psykedeliaa niin ainakin enemmän dynaamisuutta soundeihin. Melodiat toimivat, joskin koko sointu/soundi/melodia -maailma tässä tuntuu vähän liiankin yksinkertaiselta ja kevyeltä. (kaipa tuokin on sitten mieltymyskysymys)

Miksaus menee hieman suttuisen oloiseksi, mistäpä muustakaan kun sieltä ala-keskitaajuuksilta. Muuten ei oikeastaan valittamista, ainakin hieman hyödynnetty stereokenttää, bassoa on sopivissa määrin ja kirkkaitakin taajuuksia löytyy.

Rakenne on mukavasti kehittyvä, eikä kuitenkaan sorru mihinkään pyramidirakenteluun.(eli soundia soundin päälle kliimaksiin saakka :P)

Potentiaalia löytyy tosi paljon, ja Idolit/vaikutteetkin lupailee hyvää. Oikeassa suunnassa ainakin ollaan. Tosiaan, miksausta ja soundeja kun vähän kehittelisi vielä, niin aika herkkua tulisi olemaan. Kyllä se melkeen ysiin yltää, mutta ei iiiiihan.

Kiitoksia tästä!
0   +1 +2