Tappajasusi

Susijumala | 05.04.2012 | Blues Rock
0:55

keskeneräinen...

I'm the killer wolf
Howlin' all night
I'm the king wolf
I put the chill in your bones

Semmone pätkis. Mihikkäs sitä sitte lähtis tosta. Perusbluesit vielä vai jotain rönsyilevämpää. Sanoituksista pitäisi ainakin tulla ilmi että
* tappajasusi ei tarkoita mitään tappamiseen liittyvää, vaan alfaurosta
* tappajasusi on vapaana, eli sinkku, eikä karannut kansaa silpomaan
* ja kaikki tämä pilke silmäkulmassa, mutta niin että voi silti funtsailla että buahaha, onpa kova jätkä :)

8.83   288 kuuntelua

Kappaleen sanat

Oletko kuullut uutisia
On tappajasusi vapaana
Heitä oves lukkoon myöhään illalla
Kun tappajasusi ulvoo kuutamoa

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kostiainen 09.04.2012
Hieno idea taasen. Jään odottelemaan lopputulosta. Laulu vähän liian överi kun ei meinannut saada sanoista selevää. Jaa, että mitenkö eteenpäin? En mä oikeen tiedä siitäkään. Joku breikki, b-osa tai rönsyilevä kertsi, mutta muuten bluussilinjalla. joo..
0   +1 +2
 
6
Gay ringissä tuli vastaan tuttu biisi, ehottomasti tee loppuun tää biisi, noi, siis toi JEAH! huuto tuolla sopi hyvin tähän et niitä lisää jeah! valmiiseen saattaa arvosana nousta muutaman pykälän :D
0   +1 +2
 
Soundcraft 08.04.2012
Enemmän tämä Stonerilta kuin Bluesilta kuulostaa, mutta jätetään Genrehomoilut sikseen. Ihan hyvänkuuloista settiä, mutta en ymmärrä logiikkaa laittaa keskeneräistä materiaalia jakoon? Kuitenkin, odotan innolla valmista tuotetta!
0   +1 +2
 
zenri 08.04.2012
Raju meininki. Itse lähtisin rönsyilyn tielle. Jotain herkempää kohtaa väliin ja sitten tämmöstä tiukkaa pänttää loput.
0   +1 +2
 
Markola 07.04.2012
Nyt on säröä. :) Hetki menee ennen tottumista, mutta sitten biisi loppuukin jo kesken. Mielelläni olisi kuunnellut biisin kokonaisuudessaan. Paha mennä suuria arvioita tekemään alle minuutin pätkästä.
0   +1 +2
 
Chrimera 07.04.2012
Masteroinnissa ollaan epäonnistuttu - kaikki kaistat ovat tukossa. Kitaroihin vähemmän alapäätä ja enemmän yläpäätä, bassosta taas yläpäät ja middlet kokonaan pois.. Muuta en nyt sitten lähde keskeneräisestä biisistä kommentoimaan.
0   +1 +2
 
10
Ace Metalhead 06.04.2012
Wow. Nyt tuli sellaiset läskit iskut päin naamaa että taju meinas lähteä. Alkuiskusta tuli vanha Black Sabbath mieleen. Sooloa jatkaisin, joka jää kesken. Mites jos se susi lähti hölkkäämääm tai juoksemaan soolon jälkeen sillai tuplatemmolla? Ja lopussa se sais saaliin kiinni hengästyneenä, mutta voitokkaana ja ulvoisi kuutamoa.
0   +1 +2
 
8
leopeo 06.04.2012
Siisti kappale ja oikein omaperäinen. Tai no minun musiikkitietämykselläni ei tuu vastineita vastaan.. Oli sellai stoner meininki mut suomenkieli toi oikeasti hyväää vibaa kappaleeseen!
0   +1 +2
 
Elias L 05.04.2012
Ehdottomasti jotain rönsyilevää tohon jatkeeksi. Raskasäänistä bluesia (toimii).
0   +1 +2
 
9
Verd 05.04.2012
Tuossa on hyvä alku - pidän laulajan lausuntatavasta. Jos saat jatkumaan sanoitukset samaan tyyliin niin biisistä tulee upea! Soundit on kohdillaan, sanoisin että Bluesrock puoleen - ei liikaa kikkailua mukaan kun on lähtökohta jo hyvä. Asenne on kohdillaan - jatkakaa! :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat