Lady black

Surfing Lucifers | 25.11.2006 | Rock
3:20

Biisi hehkeästä naisesta joka tuli,valloitti ja vei mukanaan.

8.63   851 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=241199
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
((((-!-)))) 08.07.2007
Nonii, tässähän on hieman eri meininki. Oikein tunnelmaista. Vetää taas ihan sanattomaksi, kun on niin hyvää musaa. Suomalainenhan ei tunnetusti osaa kuin valittaa, joten ei tästä löydy mitään erityisempää posiitivista kommentointia. Kai tätä pitää tukea. Annetaan vielä ihan kymppi.
0   +1 +2
 
7
Tri P 17.05.2007
Bändisoitossa on hyvä meininki ja vahva tunnelma. Laulu jää suoritukseltaan bändiä hieman alemmaksi. Arvaan että tällä laulutyylillä halutaan olla persoonallisia, eikä siinä mittää, mutta jos skarppaa nuottien kanssa ja fraasit selkeemmäksi (ja miksauksessa enempi pinnalle) niin eiköhän se siitä räjähdä!
0   +1 +2
 
Ozzi_ 12.03.2007
Hyvin soitatte, mutta minuun tämä ei uppoa. Liian tylsä!
0   +1 +2
 
8
Ahermanni 22.05.2007
Tykkäsin noista kitaroista. Mukavan melodista menoa läpi biisin. Biisi olisi tukevampi jos rummut kuulusivat paremmin. Samoin laulu jäi hiukan taka-alalle. Muutoin hyvää työtä.
0   +1 +2
 
8
eihort 29.01.2007
Akat vie ja ukot vinkuu,akat on venuksesta ja ukot anuksesta.Tässä kipaleessa on hieman ripeämpi tahti kuin tuossa undead biisissä,mutta ei tässäkään riemusta ulista.tässäkin kitara ja basso soitanta on hyvää kautta linjan,ja skitta soolokin on hieno.Teillä on hyvä,vähän synkkä fiilis ainakin näissä kahessa kappaleessa.Koskettimissa,jotka tuovat hyvää lisämaustetta,on miellyttävä soundi.Rumpalikin nakuttaa kannuja niinku rumpalin pitääkin.Nyt kun kuuntelen näitä kahta biisiä ni alan pitämään laulajan parkumisesta koko ajan enemmän,tuntuu et se on se ratkaiseva tekijä,että jos siellä hoilaisi joku Sillanpään Jorma,vai mikä se nyt oli,ni meininki ei oiskaan niin omintakeisen kuuloista ku on.
0   +1 +2
 
9
neiticrane 08.01.2007
Naiset, mikä ihana tekosyy. Menevää musiikkia, joskin nuo kaikki kappaleenne kuunneltua sanoisin että tässä voisi olla vähän vekkulimpi tuo ihan alkualku. Nopeasti siitä kuitenkin lähdetään tripille, ja jos suuntaviivoja mainitsisin niin mielestäni menee melkein sinne Mr. Bunglen California -levyn tunnelmiin, mikä on muuten erittäin hyvä juttu. Tähän kun on vielä teipattu yhteen thedoorsmainen hunajainen melkein hammond-humina niin ei kyse voi olla mistään muusta kuin naisista jotka tulevat ja valloittavat. Kuten tuossa elävien kuolleiden yhteydessä jo mainitsin, kaipaisi tämäkin vähän selkeyttä. Laulu on toki miehekästä ja monipuolista (monenlaisia ääniä siitä laulajaveikosta tuntuu irti lähtevän), mutta voi kun ne sanat vähän tuntuvat hukkuvan paukkeen lomaan. Eniten kehitettävää näenkin laulusoundissa.

Plussaa taas mielekkäästä kitaroinnista, ja progerummuista. Varmasti saisitte keikalla väen läikyttämään olutta kielisoitinpedaaliinne, sen verran villiä menoa. Yhdeksikkö olkaa hyvä.
0   +1 +2
 
9
Hra. Kinnas 27.11.2006
Surfing Lucifersilla on oma itsenäinen tyylinsä. Vastaavaa ei liene. Uusi miksaus tuo esille ihan uusia juttuja (kuten rummut ja sanat). Ei mitään ihmeellisempää uutta, paitsi että nyt tästä mainiosta kappaleesta saa nauttia viisi sekuntia pidempään kuin ennen.
0   +1 +2
 
Purple Helmet 26.11.2006
No niin, uusi versio paljastaa kappaleesta uusia sävyjä. Hauskalla tavalla nyrjähtänyt meininki. Tämmöisen tunnelman saavuttaminen ei kaikilta onnistukaan, vaikka tämä yhtye saakin sen kuulostamaan petollisen helpolta. Tämmöinen vaatii jo roppakaupalla tyylitajua.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta