sageone&minnylee - ocean of emotions

superdope | 28.09.2005 | Alternative Rap
4:10

introspective CD:ltä 2005

8.67   889 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
diztans 19.12.2005
huikea biitti.mahtava biisi.en mä osaa kommentoida näitä biisejä,tää vaan iskee
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 05.10.2005
Ah, ihanaa kuulla soitettua pianoa kaikkien mikserin jäykkien yhdestä nuotista koottujen samplepianojen jälkeen. Nami! Biitti on mukavan hillitty ja rauhallinen, taustalla tapahtuu hienovaraisesti pieniä asioita jotka rakentavat tunnelmaa maltillisesti. Biitti tukee tekstiä erittäin hyvin.

Ameba on jo pitkään kuulunut suosikkiräpäyttäjiini, jäbän tyyli niin rytmitysten (ne triolit <3) kuin äänenvärinkin osalta on jotain täysin omanlaistaan, toimii! Tekstitkin ovat hyvin persoonallisella tyylillä kirjoitettuja, pidän. Ajoittain on kyllä ehkä mietoa englannin yliääntämistä havaittavissa, vaan eipä pahasti. Minin räpäytystä taidan kuulla ensimmäistä kertaa levyltä (livenä kuulin mutta siellä nyt ei saanut liikaa selvää + olin väsynyt; levynne ostin mutten ole vielä ehtinyt kuunnella) Ja täytyy sanoa että hyvältä kuulostaa, erottuu selvästi edukseen muista kuulemistani naispuolisista suomiräpäyttäjistä.

Kaunis biisi, aika pitkälti sellaista jota uskalsin odottaakin. Odotan innolla että pääsen paneutumaan levyynne kannettavasta soittimesta pimeässä syysillassa haahuillen... Kiitos tarjoamastanne kauniista musiikillisesta elämyksestä!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta