Hungry For Love

Sunset Boulevard | 25.10.2009 | Rock
4:09

Lisää näitä aikasempia nauhotuksia.
Nälkä on...

8.50   2062 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=398843
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Tumppi 23.02.2010
Sankari meininki toimii. Laulaja on ehdottomasti hyvän keskitason yläpuolella. Mut tähän se vaatis kyl vielä senkin yli nousemisen. Enenmmän kikkeliä. Kertsin jullikuoro oli kyl skidi pettymys, kliseet kuntoon eli niihin enemmän useita kikkeleit ja Lasse Mårtensson haltuun. Biisistä jää kyllä sisällä kulkevat koukut puuttumaan. Vähän vuoropuhelua kitaralle ja laulajalle tai jotain vastaavaa niin ite säkeistöjäkin jaksaa kuunnella paremmin. Kitara soolo oli juurikin oikeaa Nintendo 8bit sankari naputtelua. Nyt on vähän vaille neljä minuuttia kulunut kuuntelusta ja toivon et loppuun tulee vielä "HUNGRY!" huuto. NO EI TULLU! Pettymys. Mutta nyt uudelleen kuunneltuna toi alun skitta vie kyllä juuri oikeaan maisemaan.
+2   +1 +2
 
9
Dexteri 23.02.2010
On todella jytävää kappale. Muistan vielä ne ajat, kun Skorpparit oli kova sana. Hyvä biisi ja selkeät soundit.
+2   +1 +2
 
8
Kappale alkoi komeasti mahtipontisella skittasoololla.Sunsetb kunnioittaa kultaista 80 lukua ja uskaltaa kuulostaa siltä.Kertosäettä voi laulaa porukalla mukana.Siisti paketti mutta hieman kaipaisi vielä jotain sisältöön.
+2   +1 +2
 
7
Piru Kange 23.02.2010
Samanlainen kakku, kuin aiemmatkin vastaan tulleet yhtyeen kappaleet. Soitannollisesti ja tuotannollisesti oikein hyvää tasoa. Laulu toimii myös. Valitettavasti kappale on itsessään turhan yllätyksetön meikäläisen korvan makuun.
0   +1 +2
 
9
Studio G 22.02.2010
Tony Macalpine! Se tuli introsta mieleen. Kuitenkin biisi kokonaisudeltaan, joka oli erittäin hyvä. Ainoa asia oli kertosäkeeseen lähtö, jossa olisi mielestäni pitänyt tehdä laulullisesti isompi ero säkeistöön. Hyvät tuplaukset kitaroilla lopussa, odotin sielläkin killeri sooloa mutta toimi tällä tavallakin hyvin. Pieniä viilailuja niin voi olla, että teistä kuullaan vielä.
+2   +1 +2
 
ex-chijuhajuha 22.02.2010
Kyllä tunnistaa jo teidän biisiksi tämän. :) Samaa, vakuuttavaa menoahan se tämäkin on kun muutkin biisit mitä olen teiltä kuunnellut.
Menevää settiä, edelleen kaipaan vähän lisää voimaa soundeihin.
+1   +1 +2
 
Ilakoiva Peku 22.02.2010
Kyllä on sankarillinen intro, komea. Kertsi oli itseasiassa todella mukana hoilattavan tarttuva, jäi ainakin minun päähäni pyörimään. Muuta en oikein osaa sanoa kun en tällaisesta musiikista erityisesti välitä, mutta tosiaan kyllä se kertsi on hitikäs.
+1   +1 +2
 
9
walkaway 22.02.2010
Biisihän on tietty makee niinku koko S.B sivun kipaleet,no noin rumpu saundit mässähtelee ,tuoreemmis vedois nekin korjattu..
onhan toi kitarointi upeeta,vaik itte enempi ränttä-tänttä genree
+2   +1 +2
 
8
Pieta 22.02.2010
Sankarikitarisimia. Tämä on tyylipuhdasta pop/rockia. Stemmat toimii hyvin. lauluun vois lisätä ehkä hitusen lisää poweria ja fiilistä. Soitanta toimii. Kuitenkin jotenkin liian tutun kuulonen sävellyksenä ja soundimaailmaltaan ikään kuin muovinen mun makuun.
+1   +1 +2
 
D19 22.02.2010
Kunnon kasariskittasoolo alussa toimii aina. Se osio hoitui mallikkaasti. Pikkasen liika tuhnut kitarat noin muuten. Ei varmaan kovin kalliilla ole äänitetty? Laulu aavistuksen ponnetonta, mutta eipä tässä mikään muuten pahemmin häiritse. Kertsiin kun jostain vaikka synasta jos sais lisää nostetta niin sehän olis sit siinä. Paitsi se typistys siihen 3 minsaan..
+1   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta