Syöveri

3:28

Tämä on tätä itse mölisemää tekotaiteellista paskaa taasen. Muutama kohta onnistui jopa siedettävästi. Johtuneekohan efekteistä... Mene ja tiedä. Jos et tiedä mitä siellä sanotaan, niin lue sanat. Soittimet ovat demo-otoksia, koska en nähnyt vaivaa niitä uudelleenauhoittaa ja bassossa oli "riittävä" groove ilmankin.

Lähes joka soundissa on jonkinlaista säröä. Kiitos JM. Sun syys. :D

7.67   392 kuuntelua

Kappaleen sanat

Ikuisuuksia, kaipauksesta musta.

Hengitä ja naura itsesi näännyksiin joka hetki.

Sinun ajatuksesi kukkivat, sinun kultaiset kupeesi kumartavat.

Halusi tahtosi tappavat viattomat.

Muukalaiset marssivat ohitsesi, katsoit kasvojasi kalpeita heijastavasta pinnasta. Tunsitko raudan pehmeänä poskeasi vasten, kielen katkenneet sa. Muukalaiset marssivat ylitsesi, kielesi karvaan pinnalta makuja sulatat sisääsi, elämyksiä muistaaksesi vanhana olleesi nuori ja jostain kotoisin. Jotain sa. Muukalaiset veivät sinutkin, tarttuivat, tukivat askeleesi ylvääksi marssiksi lopulta. Unohdit sen, minkä vuoksi olet ollut elossa. Nauroit, laitoit jalkasi ta. Ja unohdit sen mikän vuoksi olet ollut elossa.

Ota sinä ruoja minkä näet, omista itsesi.

Voisitko uskoa, ettei ole kuin tie. Ei kuin elämä.

Eikä sinun oikeutesi ole mitään.

Merkitseekö se mitään.

Sata heistä kuoli, toiset sata kadotettiin historian kullatun pinnan alle. Loput viisi harhailevat vielä kapeaksi aidatuilla laitumilla. Loput viisi, viimein kuolevat.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

JM 27.01.2008
Vokaalit on mukavaa hengitystä, mutta antaisit niiden tulla enemmän esiin. Tässä on kivat rummut. Muutkin saundit toimii, mutta jonkinlainen kylmenmpi, kirskuvampi, harkitsisitko? Täähän on aika etäinen ja kylmä juttu, mutta samalla lähellä kuten esim. The Cure, mutta tässä voitaisiin rangaista enemmän melodian puolesta, kirskumista sisi älä pelkää.
0   +1 +2
 
Pääskynen 28.11.2007
Joo vähän menee maku kun särisee niin saatanasti. Sanoista ei saa selvää ja ei oikein muutenkaan mitenkään sytyttävä biisi!
0   +1 +2
 
7
Omituisen kuuloista ja vaikeaa ymmärtää, mutta harvinaisen johdonmukaista kuunneltavaa. Ei siis lainkaan sekavimmasta päästä verrattuna muihin samankaltaisiin tuotoksiin mikserissä.
0   +1 +2
 
Toni Solo 25.11.2007
Kummallisuudessa ja sekavuudessa on tämän biisin voima. Digitaalista säröäkin riittää naapureille asti. Psykedeelistä avaruuspuuroa.
0   +1 +2
 
8
Shadow_fox 24.11.2007
sekavat sanat, mutta jos tätä ajattelee taiteena, niin taiteellisuutta kyllä löytyy :) En mä tästä mitään haukuttavaa keksi, joten annan kasin.
0   +1 +2
 
Sental 23.11.2007
Ehkä asteen tai kaks liian sekavaa meitsille. Pistäisit ihan rohkeesti vaan vokaalit kuuluun kunnolla. Yritystä on kyllä josta plussaa.
0   +1 +2
 
Grazy Mama 23.11.2007
Ei meikäläisen genreä eli jätän tähän kommenttirinkiin arvostelun sellaisille jotka genren tuntee.
0   +1 +2
 
8
Hmm... Tää tuntuu jotenkin siltä... Elä kuole ja siinä kaikki tavara... Musiikillisesti ihan mukava ja sanoitukset ovat hyvät... Mutta kumminkin vaikka sanoitukset luin ja jotenkuten ymmärsin niin tämä menee vaan ohi... Mutta jatkakaa puuhailua...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta