Ruotomieli

4:37

Uusin teos. Lauloin itse. Joihinkin kohtiin olen aika tyytyväinen. Loppu varsinkin kolahti täysillä.

Kappaleen sanoma taitaa olla yhtä negatiivinen kuin kaikkien muidenkin teosteni. Jostain aina pitää rutista ku ootte niin perseestä.

Niin, ja tämä on ensimmäinen kappale ikinä, jossa kitarat on mikittämällä nauhoitettu. Huonoista laitteista ei hyvää saa, mut oli mukava kokeilla.

7.50   492 kuuntelua

Kappaleen sanat

Suolista
Sain sanoja.

Suolistan
Jumalan kuvan. Ilokseni.

Huuhhuu huuhhuu huu...

Jostain syystä palelen
Nyt enemmän kuin eilen.

Sormet vihreät, maatuvat
Pelastan.

Huuhhuu huuhhuu huu...

Se sinun kaunis
Patsaasi.

Häväistiin. Kasvoton. Pelastan.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Singer songwriter. Eli taitaa olla yksi kaveri vääntänyt kaiken? Ihan mukavasti tehty. Laulu on mitä on. Alkaa vähän väsyttää, sitten tuleekin disko osuus ja muuta hienoa. Pienistä koukuista plussaa. Kokonaisuus kuitenkin pannukakku.
0   +1 +2
 
7
discordance 29.08.2007
Erikoinen biisi. Fiilis ja soundit olivat mukavan synkkiä, mutta lauluosuudet laittavat taas hymyn huulille. Sana "tekotaiteellinen" tulee väkisin mieleen. Instrumentaalina toimisi paremmin, vokalisointi menee vähän turhan absurdeille poluille.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 29.08.2007
Kivan leppoisaa ja jopa leijuvaa materiaalia. Vaikka biisi alkaa elämään hiukan seikkailevilla linjoilla niin se leijuvuus säilyy!!
0   +1 +2
 
Veneficus 28.08.2007
OMG. Jopas meni taiteelliseksi ja synkäksi. ...kunnes tuo sienipäinen sirkusorkesteri päästetään laatikostaan. Tuo snare on kyllä loistava. Laulu saa depressiivisimmänkin teinigootin vaikuttamaan essopäiseltä kukkaislapselta. Kitara rokkaa ihan aikuisten oikeasti hyvin. On tämä kyllä sellainen voileipä ettei tällaista ainakaan paniikkihäiriökrapulassa voisi välipalana vetäistä ilman psykoosin riskiä. Lopun piano saattelee hellästi takaisin tähän universumiin jättäen kierosti hymyilevät vieteriukot siihen ulottuvuuteen jossa ne tuntevat olonsa kotoisaksi.
0   +1 +2
 
apache 28.08.2007
hmmm...mielenkiintoinen viritelmä. täytyy sanoa. tässä on ihan selvästi ideaa, mutta aikamoista marginaalimateriaaliahan tämä on. sanattomaksi tämä vetää.
0   +1 +2
 
7
kimkorho 28.08.2007
Jotain kiehtovuutta tässä aavistuksen kieroutuneessa äänimaisemassa on. Laulupuoli on sitten aika heikolla tolalla, eikä biisistä tunnu löytyvän jännitteitä suuntaan tai toiseen.
0   +1 +2
 
drlecter 27.08.2007
tämä on kyllä aika rotten. laulut ei ole kyllä ollenkaan vireessä.
0   +1 +2
 
6
thunderbaum 27.08.2007
Paikoitellen hyvän kuuloista, mutta on kyllä nyt vähän sillisalaattia. Ei nyt ainakaan tyylitajulla vakuuta. -Jaw
0   +1 +2
 
8
Eversincetheday 27.08.2007
Huh - kyll' on melkonen avaussana tällä paketilla. Soundeissa löytyy varianssia ja alun hämyilyn jälkeen mennään ihan Giana Sister -meiningillä. Missään vaiheessa ei oikein uskalla sanoa että saisi tartuttua kokonaisuuteen kiinni, ehkä olen liian neitseellinen tämän tyyliselle tavaralle. Hyvin taidokas kombo kuitenkin kyseessä.
0   +1 +2
 
MKDELTA 28.08.2007
En *mä* ole perseestä.

Mut onneks ei ole tämä kappalekkaan, vaikka melkonen taiteellinen visio onkin. Kitarajammailua, ja sitten jotain ihme electrofunksäätöä. Mut crossoverkama on hauskaa. Laulut ei oikein iske itseeni, mutta muuten kappale on kyllä jollakin irvokkaalla tavalla todella veikeä ja sounditkin on omiin korviini kunnossa silloin kun ne ei ole itsetarkotuksellisen pas...retrot. Toi rumpukone/rumpusofta/mikälie muutenkin kuulostaa aika paljon yhdeltä VSTltä mitä itsekin käytän. Sanonpahan vaan. Itse lopetus on pikkasen karu. Tommonen seinään töksähtäminen.

En mä osaa oikein mitään parannusehdotuksia antaa, tässä oli monta asiaa jotka on mielestäni tehty hyvin. Mut toi laulutyyli on semmonen että se ei kyllä oikein uppoa itseeni. Mut siinä oli jänniä efektejä. Efektit on kivoja. Mutta ihme settiä, ja aika häkellyttävää. Luovaa hullutta. Annamennä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta