There's No Chance For Us To Survive

Suicide Fanclub | 04.04.2016 | Rock
3:04

Demoarviot
Suicide Fanclub – Scandinavian Hunks
30. syyskuun30pm 2005 Tuomo Järvenpää

Joensuulainen Suicide Fanclub -trio esittää Scandinavian Hunks cd-r -levyllään kahden biisin verran melankolista punkpoppia. Kahden kappaleen perusteella on bändiä aika hankala tarkasti arvioida, mutta tämän julkaisun perusteella soitto kulkee bändin nuoren iän (perustettu 2003) huomioon ottaen ihan mallikkaasti.
There’s No Chance For Us To Survive alkaa vihaisella megafonihuudolla, mutta itse biisi on rankkaan alkuun nähden yllättävän kevyttä, nimensä mukaista valitusta siitä kuinka selviytymismahdollisuutta ei ole. Biisin taustalla on käytetty syntikkaa, mutta se on miksattu niin alas ettei siitä saa oikeastaan mitään selvää .Kertosäe toimii ihan kivasti, sekä riffin että laulun puolesta. Säkeistöissä lausuminen/laulaminen on venytetty niiiiiiiiiiiiiin pitkäksi että ainakaan minun korviini se ei kuulosta hyvältä, lisäksi biisin lopetus on typerä, 32 sekuntia kiertämään jätettyä kitaraa kuuden minuutin julkaisulla on hieman liikaa.
Levyn toinen kappale, Tear Me Apart ei jää samalla lailla mieleen kuin eka biisi. Se on jotenkin vaisu, ja kappale tuntuu [q]lähtevän[q] vasta viimeisen kertosäkeen jälkeisessä rymistyksessä, johon biisi jo valitettavasti sitten päättyykin.
Bändillä tuntuu näiden kahden biisin perusteella olevan selkeä linja tekemisessään, mikä on erittäin hyvä juttu.

0.00   87 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Viimeisimmät kuuntelijat