Safe

Stereo Sister | 23.10.2007 | Rock
5:15

Bändin mielestä parhaiten onnistunut biisi tästä nelikosta. Jotta ep ei
olisi jäänyt täysin munattomaksi, lisättiin tämän piisin loppuun kunnon
Faith No More -tykitys. Kertoo siitä kuinka hienoa on kun saa olla
oma itsensä. Mahtaako kukaan kuulla vikan kertsin enkelikuoroa ala
Leea ja Kalle?

8.00   383 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 299315 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Heijala 24.10.2007
En nyt tässä osaa soitosta, studiotekniikasta, enkä muusta kommentoida mitenkään, koska kaikki toimii. Komppaan vielä Jania: on muuten vitun lämpimät rumpusoundit. Eikä tässä itsekään mitään studiokonkareita olla, bändinkin kanssa tehdyt Jani-äänitykset ovat olleet hirveällä kiireellä ja raa'asti vedettyjä. Pistän vähän sisällöstä, koska sitä kuuntelen aina itsekin.

Tietenkin tähän tuli tartuttua ensimmäisenä tuon infolaatikon takia. Laulu toimii, tosin aivan liian tarkkana kuuntelen englanninääntämystä, missä voisi pikkuisen vielä petrata. Ei ollenkaan huono, mutta vielä hieman tarkempaa ääntämystä kaipaisin. Mukavaa, suoraviivaista settiä, meikäläiselle ehkä liiankin, mutta toimivaa. Lämmin soundi, soitto on tarpeeksi kulmikasta vaikka sävellys on suoraa ja laulajan äänenkäyttö tuo mieleen hieman ihannoimani Talk Talk -laulajan. Lopun tykitys saattaa tuntua päälleliimatulta, mutta toimii meikäläiseen ihan pirun hyvin. Tuollainen yllättävä, rankempiotteinen lopetus biisille. Minusta tuota olisi voinut venyttää vielä vaikka kuinka. Jees.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta