Black Cadillac

Split Milk | 25.11.2004 | Rock
3:30

Että tällainen veto... oikea tyylilaji olisi varmaan "Ränttätänttä" Ei maltettu odottaa että saataisiin rumpusessiot äänitettyä ja laitettiin tämmöinen näytepala kuultavaksi konerumpujen kanssa. Säv.& lead-kitara: Markus, Sanat, Slide-kitara, basso, ja vokaalimöly: Wirén

9.25   1601 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Marha 29.07.2007
sepäs olikin kuunneltavaa musiikkia,satuinkimpas kuuntelemaan näitä sun juttuja.wirenin sivuilta löysin hyvä homma.
0   +1 +2
 
9
jarpat 01.12.2005
Kyllähän tämäkin ilman muuta ysin ansaitsee, vaikkakaan ihan tämän tyyppinen ränttis ei mua niin suunnattomasti puhuttele. Kitarat on ihan upeat ja wireniuksen laulukin hmm... upea taitaa tässä mennä vähän överiksi, mutta siis ihan kelpo laulua. Rumpukone ja tietynlainen tasapaksuus vähän tätä mun korvassa latistaa, mutta ysi kuitenkin siis. Sanotaan nyt vielä että vaikka ysin sai molemmat, oli tämä biisi hyvä, mutta edellinen parempi.
0   +1 +2
 
9
digius 30.11.2005
Kyllä purasee meikään tällanen perus ränttätänttä. Parastahan tää olis stobe kourassa pienessä flänässä paarissa, mutta menettelee näin keskiviikkoillan saunan ja poronkusi tölkin seuraksi.

Mureaksi voi sanoa tuota lespan soundia. On mullakin sellanen skeba, jesh!
Erikoismaininta annetaan tuolle slidelle joka työskentelee taustalla tärkeenä.
0   +1 +2
 
9
Bluefever 01.03.2005
ränttätänttä.. Fiilishän tässä on katossa. kunnon bluesrokkia. Haluaisin ehkä kiinnittää kappaleen tuotannolliseen puoleen huomiota (skittojen mikitys, miksaus, masterointi jne..) mutta en tiedä ovatko ne niin oleellisia jos fiilis ei ole hukassa? Ja ehkä tämä biisi toimii paremmin tällaisena "autotallinauhotus" kappaleena. Tulee enemmän tätä räkäistä puolta, joka on siis tässä ihan plussaa.. joo mutta 9 napsahtaa. Kyllä teki heti mieli mennä pickupilla jyrsimään pitkin kylää ;)
0   +1 +2
 
10
Ray-Ska 26.11.2004
yeah vanha kunnon roketti elää ......hyvä biisi
0   +1 +2
 
10
rawhead 26.11.2004
Aivan loistava vanhempien zztop biisien tyylinen rokettiveto. Pidän juuri tälläisistä rockbiiseistä, missä ei turhia kikkailuja ole, vaan suoraan asiaan alussa ja samalla meiningillä loppuun asti. Innolla odottelen oikean rumpalin sisältäviä kappaleita.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta