No Surrender, No Retreat

SpeCi | 12.04.2005 | Melodic Trance
5:08

"No Surrender, No Retreat" on meikäläisen kultavuonna, eli vuonna 2001 sävelletty melodiapainotteinen ja nopeatempoinen tekele. Varsin toimintapainotteinen (välivaihetta lukuunottamatta) ja näin ollen sopisi mainiosti jotain toimintapeliä tahdittamaan.

Aika onnistunut tekele kieltämättä.

PS. Nämä astetta vanhemmat kappaleet on enemmän tai vähemmän sekaisin, joten pistän jossain vaiheessa koko listan uusiksi aikajärjestykseen.

8.00   975 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 124283 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
-Juha- 12.04.2005
Vähän mortal combatmainen tunnelma.. tohon 2:17 asti kunnes melodia muuttuu kuin johonkin... hmm megamaniin.. ääh en mä tiiä! :D mutta pelimaisella linjalla mennään kuitenkin melodioiden osalta. Oi! kuulenko vivahduksen Duke Nukemia? Mutta ihan kiva rallihan tämä oli, joitain soundeja olisi voinut kuitenkin hioa paremmaksi... ei kai siinä muuta.
0   +1 +2
 
8
Kalaforn 12.04.2005
Melodisuutta kerrakseen. Biisi lähti hyvin perinteisesti käyntiin ja sitten ollaankin jo melodian alkuvaiheissa. Melodia oli sinänsä hyvä, mutta muutamaan kertaan kuunneltaessa voit olla jo varma, että seuraavasta kuuntelukerrasta saat jonkinmoisen raivokohtauksen. En nyt sen enempää melodiasta kerro, joten siirryn nytten muun taustan pariin. Basari oli sopivan kovalla ja hihatitkin eivät sen vertaa suuremmalla olleet. Mukavan iloisen mielen itse biisi antaa ainakin ensimmäisellä kuuntelukerralla, mutta toisesta ei vaikuta edes puhua. Kiva biisi, mutta vokaaleiden kanssa biisi saattaisi olla huomattavasti parempi. Eipä tässä sen kummempia.
0   +1 +2
 
8
RadeoN 13.04.2005
Mukavasti lähti biitillä käyntiin.. melodian tullessa esiin tuli todellakin tuo mortal kombat meininki mielee. Eteenpäin mentäessä melodia junnaa taas samaa kuviota.. mutta tuleehan sieltä hieman vaihtelevaakin menoa 2:17 kohdasta eteenpän. Ihan ok kuuloista. Mutta sitten mennäänkin loppuosio taas tuolla samalla junnavalla melodiaosuudella. Soundit kuulostavat hieman hiomattomilta. Niitä efektoimalla kappaleeseen saisi huomattavasti enemmän menoa. Biitti on ihan ok kuuloinen, ehkä clapin tai snaren oisin sekaa viel lyöny + muutama percussio kikkailu. Kick potkii ihan hyvin. Basso on myöskin ihan mukavasti duunailtu.. vaikka siinä ei ole sellaista "kumisevaa" voimaa niin toimii ihan hyvin tässä. Miksaus oli mielestäni ok.. soundit erottuvat hyvin.. masterointiin vielä parannuksia. Sanottaan että tämä oli tällainen perusrallattelu.. melodiaa riitti mutta loppuakohden alkoi jo junnaamaan ja kyllästyttämään.. monipuolisuutta siihen ja soundit hiontaan myöskin niin hyvä tulee! =)
0   +1 +2