Into the Battle (Pure Trance Mix)

SpeCi | 23.09.2005 | Melodic Trance
6:22

Tämä on ensimmäinen kunnon miksaus jostain omasta kappaleestani. Into the Battle oli varsin ovelaa orkesteripainotteista Trancea, joka jätti kuuntelijoille ihan positiivisen maun palautteen perusteella.

Viimeisteltyäni kappaleen aloin työstämään tätä Trance-henkistä miksausta. Tarkoituksena oli tehdä mahdollisimman konemainen, tai no lähinnä trancemainen ääni melodisilla soittimilla ja siinä mielestäni onnistuin.

Kyllä tämä alkuperäistä parempi jokaisella osa-alueella on ja kieltämättä jälleen yksi askel parempaan suuntaan...

9.00   1063 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=157039
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Fleeticer 02.10.2005
Alun leadi kuulostaa hiukan tunkkaiselta, linja ihan mukava, tuollainen sankarimainen. Ihan hyvin lähtee menemään kun biitti tulee mukaan, tosin snare vähän pilaa sitten tunnelmaa. Muuten rummut ihan hyvän kuuloisia ja kirkkaita. Enemmän soundeja vaan peliin. Melodioissa ihan kekseliäitä soundivalintoja, mutta kokonaisuus ei saa vakuuttuneeksi. Rakenne ihan hyvin toimiva, ehkäpä enemmän efektejä olisi saanut olla tehostamassa biisiä. Ehkä hiukan vaisu biisi loppujen lopuksi ja jäi sellainen keskeneräisen maku. Pääosin ihan hyvää ja vaihtelevaa menoa, mutta kokonaisuutena jää keskitasolle.
0   +1 +2