Epic Battle Theme

SpeCi | 04.02.2005 | Orchestral
5:23

Onnistuinpa tuossa väsäämään hyvin erilaisen kappaleen tällä kertaa. Tyyli muistuttaa edelleen rakenteen ja tahtia hakkaavan (basso)rummun osalta Trancea, mutta aika erikoisten soitinten takia luokittelisin tämän konemusiikin instrumentaaliksi tai orkesteriksi.

Nimensä mukaan kappale on hyvin "taistelupainotteinen" ja sopisi mainiosti tahdittamaan jotain peli-introa, peliä tai vaikkapa joissain tapauksissa elokuvaa (jota varten alunperin tätä suunnitelinkin.)

Joka tapauksessa itse olen erittäin tyytyväinen, että onnistuin tekemään jotain virkistävän erilaista tuotantoa. Tämä on varmasti yksi tärkeimmistä kappaleistani, toivottavasti yleisö tykkää!

8.00   1584 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=111424
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

pommikaitsu 18.02.2005
Mikäs tässä on pointti ?
Kertokaa. Ja arvostelkaa mun musaa.
0   +1 +2
 
9
jankke 11.02.2005
Tykkäsin biisistä. En löytänyt biisistä juurikaan trancea, mutta action leffan intro osaksi sopisi mielestän oikein mallikkaasti. Voin kuvitella klassisen ehkä jopa kliseisen leffan alun terroristeineen, sekä "hyvien" Bruce Willisin juoksemassa heidän perässään tämän musiikin soidessa taustalla. Helikoptereita, ammuskelua, pitkiä kameraajoja, räjähdyksiä jne... Toimivaa sanoisin. Basari oli mielestäni tyyliin sopiva ei liian pinnassa eikä myöskään liian huomaamaton. Soundi oli pientä viilaamista vaille kohdallaan, suurimmalta osalta kuitenkin hyvää jälkeä. Korkeisiin ääniin kaipaisin puhtautta, johtuuko pieni nuhaisuus mp3:sta... enpä tiedä. Kokonaisuus oli erittäin onnistunut ja kestää useamman kuuntelun. Hyvä biisi!
0   +1 +2
 
7
Fleeticer 05.02.2005
Hmm tästähän olisi samantien voinut tehdä ihan pelimusiikin. Näin tranceksi muutettuna ei oikein nappaa. Rummuissa hyviä kolahduksia välillä. Basari on kuitenkin niin turhan kuuloinen, ei potki yhtään, ehkäpä olisi voinut jättää saman tien pois. Enemmän saisi olla rumpusoundeja vielä ehkäpä. Melodiat ihan mukavan kuuloiset, mutta paremmilla soundeilla olisi niistäkin saanut enemmän irti. Rakenne ihan hyvässä jamassa, eipä siinä pahemmin ole moittimista. Kokonaisuutena tämä jää hieman vaisuksi, mieluummin olisi voinut siis tehdä vain pelimusan ja jättää trance pois siitä kokonaan. Parempia soundeja jäi myös kaipaamaan. 7+
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta