Muutama sananen

Sonar | 09.08.2007 | Pop
4:18

Minuutit EP:n kolmas raita.

Äänitys, miksaus, masterointi Jouni Raatikainen (Fat Studios)

8.25   1069 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Pääni ääni napsahti tämän kuuluessani.
0   +1 +2
 
8
Gino Thomas 29.08.2007
Säkeistöjen näppäilyissä samoiltiin laulujen kaiutusta myöten lähes Pink Floyd -henkisessä soundimaastossa, mistä muodostuukin aasinsilta aivan johonkin muuhun. Hivenen vauhdikkaammassa kertosäkeessä ilmenevää kontrastia "suunnatonta riemua hihkuvan" hennohkon laulun ja kitaraisen säröräimeen välillä olisi mielestäni voinut nimittäin röyhkeästi korostaa.
0   +1 +2
 
9
marccus 24.08.2007
Kitaran näppäilyosuudet tuovat kappaleeseen ilmavuutta ja rakenteellisesti myös ajattomuutta. Kappale on hiukan progeen kallellaan, lähinnä sovituksellisten kikkailujen vuoksi. Miksaus on hiukan ristiriitainen, meinaan rummuissa on sellainen kellaridemosoundi. Laulun miksauksessa paikoittain on hyvin hyödynnetty delay efektiä. Kokonaisuutena varsin mielenkiintoista tavaraa.
0   +1 +2
 
8
Jezebel 23.08.2007
Kaunista kitarointia alussa, nättiä utuista naislaulua ja ihan pikkuisen A.W. Yrjänältä kuulostavaa mieslaulua :D Lauluissa hyvää vuoropuhelua. Rummut kuulostavat hieman treenikämppämäisiltä, saundit voisivat olla muhkeammatkin. Naislaulussa on paikoitellen hiukan epävireisyyksiä ja epävarmuutta, rohkeutta ja rentoutta vaan lisää. Oikein hyvää paatosta ja revittelyä oli vastapainoksi alun hempeilylle.
0   +1 +2
 
10
musicman85 20.08.2007
Toivottavasti ette pistä pahaksenne jos sanon että säkeistöt kuulostaa hieman Ultra Bralta!:D Ei pahalla, pelkästää hyvällä! Vain torvet ja piano puuttuu. Hyvän kuuloinen piisi tosiaan. Kertsissä tarttuvuutta ja koukkua. Soolo on huikea!! Vähän vielä raskaampaa ja tiukempaa soundimaailmaa kaipaisin. Mutta timmi suoritus!
0   +1 +2
 
8
fheratus 23.08.2007
pop musa ei o ikinä oikeen mulle mitään tehny mut hyvän kuulostahan tää on
0   +1 +2
 
8
vihtakostaja 09.08.2007
Oli vähän perusvarman olonen biisi näin muuten bändin huomioon ottaen. Muuten kyllä ihan raflaava ja itsensä kuuloinen tuotos bändiltä. Tuossa tuota yleisrumpusoundia vähän kuuntelin että on jotenkin purkkimainen, huomaa että tomit esim on vähän jotenkin ontot. Kiva toi versen fiilistely, kertsi jotenkin vähän mitäänsanomaton, siihen nähden. Mutta perusvarma ralli
0   +1 +2
 
8
jaskak 23.08.2007
Varsin mielenkiintoinen tuttavuus. "Aitoa ja raikasta" menoa! Jos negatiivista uskallan sanoa, niin saundit ohuehkot ja mieshenkilön välilaulannat eivät oikein uskottavat olleet. Mutta kokonaisuutena positiivinen maku jäi!
0   +1 +2
 
7
kimkorho 23.08.2007
Soundimaailma on melkoisen ohut ja kuivakka, mutta ei kuitenkaan niin huono, etteikö biisistä saisi kuvaa. Solistilla ihan ok soundi, vaikka vireen kanssa onkin ongelmia, ja bändin yhteissoitossa on hyviä hetkiä. Sovituksella on saatu aikaan dynamiikkaa ja vaihtelua, mutta se ei korjaa sitä, että sävellys on tylsä. Kaiken kaikkiaan tässä on selviä väläyksiä potentiaalista, joka ei vielä ole läheskään loppuunsa hioutunut.
0   +1 +2
 
8
Piru Kange 23.08.2007
A-osan tunnelmoinnista tykkäsin hyvinkin paljon. B-osassa on hyvää kitarakuviota taustalla, mutta jotenkin laulumelodian sovittaminen riffiin ontuu. Tai sitten se johtuu siitä, että laulaja laulaa jotenkin liian "kesysti" kyseisessä kohdassa? Tuollainen hieman kireä naisääni sopii tähän biisiin kyllä oikein hyvin ja tuo kivaa persoonallisuutta. Vaikka tässä biisissä olikin vielä hieman kauneusvirheitä, täytyy yhtyeen nimi kuitenkin painaa mieleen. Uskoisin, että jotain parempaakin on vielä luvassa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2