Leviathan

Sonar | 20.09.2006 | Progressive Rock
3:28

Oimjakon-demon päätösbiisi. Se ei niin pakollinen slovari.

8.56   3019 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 228691 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kappaleen sanat

Veden äänettömyyden, haluan sekoittaa
Haluan lyödä kät(t)eni veden alle
Luoda aallot sulavat, aallot mahtavat
Veden seesteisyyden tuhota

Nyt ihailen sinua viimeinkin
Käteni jälki sinussa on
Ei ruma, ei ollenkaan

Veden kauneus ja pyhyys ryvettyy
Häväistys käy kun astun veden alle
Poljen maata ja hapetan vettä
voi kuka sinua nyt auttaisi

2x
Nyt ihailen sinua viimeinkin
Käteni jälki sinussa on
Ei ruma, ei ollenkaan

2x
Rakastitko minua liikaa
nautin kun pääsin vain sinua piinaamaan
Sen tiedon tajusitkin
kun vuoteeseesi yksin jäit lepäämään


Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Sändi 20.06.2007
täs biisis on just sitä mitä tos toisessa kaipailin, jotain lisämaustetta. Ihana keinuva, merellinen viivis :) Kesä, olut ja aurinko. Kauniisti Vilja laulat!! Loppurytäkkä yllätti, mut yllätyksiä pitää tarjoillakin.
0   +1 +2
 
9
Mr Fobias 05.05.2007
Suomalaiset esikuvat ovat kyllä hyvin edustettuina, mutta jotain ihmeen omaperäistä teissä on. Saattaa olla, että nais ja mies laulajien äänet ovat niin erilaiset (jostain kumman syystä), että alkavatkin toimimaan. Hyvin soitettua, jänniä oivalluksia, loistavaa tulevaisuutta teille.
0   +1 +2
 
9
Zipok 16.03.2007
Ai hitsi että Eetun ja Viljan äänet sopii hyvin toisiinsa! Ja biisissä ihessään on mukava soundi, soitinäänet sopivat hyvin toisiinsa, särökitara kertosäkeessä etenkin tuo sitä jotain tähän skipaleeseen, joka rullaa tasaista tahtiaan eteenpäin. Ei löydy mitään valittamista tästä muuta kuin tuo loppuörinä joka ei minuun itteeni iskenyt.

Btw, ihan viimeinen *huiz* ääni oli todellakin hauskanpirteä ja odottamaton loppu tuolle mörähtelyosalle. Me likes :)
0   +1 +2
 
7
Hra. Kinnas 18.12.2006
Tämä on taas vain minun mielipiteeni, mutta mielestäni Yrjänä on viimeinen laulaja, josta kannattaa ottaa mallia. Häiritsee suuresti. Lisäksi välillä laulun ajoituksessa hieman epätarkkuuksia ja alavirettä. Vali vali vali... blah blah. Tuleepa taas epäkiitollinen kommentti. Lopun rajumpi osio toimi kyllä hyvin. Tästä puuttui soljuvuus mitä tällainen rauhallinen näppäily kaipaisi. Johtuu varmaan äänityksestä. Olen kuullut pahempaakin.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 13.12.2006
Höh, kirjoitin jo yhden kommentin mutta painoin vahingossa väärää nappulaa ja viestini putosi bittiviidakkoon.

Mutta joo, siis tämä on kyllä aivan erinomainen biisi. Saundit ovat vielä aika tunkkaiset ja kökköiset demosaundit. Sävellys ja meininki kuitenkin korvaavat paljon, koska tämä yksinkertaisesti toimii. Soitantakin pelaa hyvin, ei kamalaa teknistä kikkailua mutta todella miellyttäviä hienovaraisia kuvioita taustalla, loistavaa.

Yleensä tämän tasoiset saundit häiritsivät paljon enemmän, mutta koska tämä on poikkeuksellisen laadukas biisi sisältönsä puolesta niin en anna sen häiritä. Jotenkin noille soittimille pitäisi vaan raivata lisää tilaa ja hienosäätää ääntenvälisiä balansseja niin ettei mikään nouse liikaa pintaan.

Lopun AWYrjänämäinen rääkyminen on ideana hyvä, muttei tässä oikein vielä käytännössä toimi. Voi johtua kyllä karusta tuotannostakin, mutta tuntui että se oli vielä turhan vaikean kuuloista, jotenkin hallitsemattoman (etenkin kun vertaa muihin laulusuorituksiin jotka toimivat biisissä erinomaisesti!)

Lyriikka oli mielestäni jokseenkin loistava, todella hienoa sanankäyttöä (mikserin kevyesti parempaa puolta).

Tajusin muuten toisen kerran kuunneltuani, että tämä kuulostaa niin mieslaulajan ääneltä, riffeiltään kuin tunnelmaltaan varsin paljon Tajuvanalta. Joka on kiva juttu.
0   +1 +2
 
strato 27.10.2006
ihan taidokasta soittoa/sävellystä! laulu voisi ehkä olla vähän kovemmalla välillä hankala saada selvää siis minun mielestäni.ei ehkä ihan sitä mistä itse pidän eniten mutta ihan hyvää settiä kuitenkin.
0   +1 +2
 
LILQuest 05.10.2006
Jaaa, oikeestaan en mikserissä oo pahemmin mitään rokkii kuunnellu ennen. Jotain yksittäisii kipaleita joskus. Normaalisti tällänen musa kuuluu kyllä joka päiväseen soittolistaan, että ihan hauska nähä minkä laatusta musaa näissä genreissä duunataan.
Noin kokonaisuudes pirun hyvän laatusta musaa. Ainoo mikä kyllä heti osuu omaan korvaan on toi miksauksen pieni heikko kohta. Vokaalit on taustaan nähden vähän liian takana. Varsinki tän miespuolisen osuuksissa vokaalit on aivan liian alhaalla.
Paitsi lopussa ;)
Kitaristit vetää hienosti. Basisti on messissä. Rumpali pistää hyvää komppii. Laulajat on ajan tasalla ja vieläpä molemmat kuulostaa hyvälle. Ei täst oo mitää pahaa sanottavaa, ainoastaan toi miksaus vähän heittelehtii.
Jep !!
0   +1 +2
 
8
Zen Kahavi 05.10.2006
Laulu on alussa ehkä vähä liian pienellä. Ihan hyvä kappale ku koko ajan mennee voimakkaammaksi ,mutta tuosta loppukarjumisesta en ite tykänny. :)
0   +1 +2
 
9
Janne T 02.10.2006
tämähnän oli ihan positiivinen ylläri. mukavan kuuloinen biisi kaikenkaikkiaan, lopussa tuleva rymistely oli ehkä hiukan ulkona linjasta muun biisin kanssa, joten sen olisi mielestäni voinut jättää poiskin - - tai vaihtoehtoisesti paisutella pienen instrumentaaliosion kautta, niin kuulostaisi ehkä sulavammalta.

alkupään vokaalit on ehkä pikkuisen taustalla ja jotenkin varovaisen kuuloiset - lopusta taas tulee mieleen kummeli... :)

Kun biisin muodon saa pikkuisen ehjemmäksi ja sinäsä hyvän laulusuorituksen alusta loppuun tasavahvaksi, niin tässä on käsissä oikein hyvä teos.

Siinä pieniä vaatimattomia ehdotuksia. - Kaikenkaikkiaanhan tämä on tietysti yleiseen tasoon nähden oikein mallikelpoista ja miellyttävää progevaikutteista rockia, niin että potentiaalia on reilusti.
0   +1 +2
 
Anssi H 01.10.2006
Ihan mukavan kuuloinen kappale. Menee hieman ohi siitä mitä itse kuuntelen.
Naisvokalisti toimii mukavasti. Ei mitään erikoista sanottavaa. Kyllä tää ihan Pop genree mun mielestä on. :) Tuo loppukohtaus on vähä omituine, mut aika omaperänen. Iha jees kamaa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta