Goodbye

So Long Sisters | 10.12.2009 | Rock
3:03
9.50   862 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Kare_ 18.12.2009
Säkeistö kuulostaa hyppyrokitetulta Sonata Arcticalta melodian ja hitaasti näppäillyn kitarasoundin ansiosta, hassu :D. Kertosäe on iskevä, osasin oikeastaan odottaa juuri tämäntyyppistä pop-punk meininkiä: pitkälle venytettyä, simppelikulkuista stemmalaulantaa joka antaa kyllä aina sitä nyrkkiä kasseille joka biisiin. Mahtipontinen tuplaleadsoolo, jee! Potkua on!

Tekniikan osalta nyt alkaa kaikki olla hiottuna yhteen, pumppu toimii ja tiedättä hyvin mitä olette tekemässä! Tämä ryhmittymä nyt on kyllä muutenkin aika vahvasti yhteensulautunut niin en sitä ihmettelekään...

Totta tosiaan, paketti toimii ja biisi on hyvä, mutta se suurin pulma on nyt juuri se erottuminen. On ikävää kun biisi on hieno, mutta kolmen sekunnin jälkeen tietää jo, miten biisi tulee menemään ja pystyy tapailemaan mukana. Tosin keskellä levyä, osana suurempaa kokonaisuutta tämmönen toimii varsin hyvin. Samaa sanon kuin edellinenkin että jotain muuta pitäisi keksiä tuosta hittikaavasta eroon pääsemiseksi, mutta eipäs se helppoa ole, se on ihan tosijuttu. skäkkädää ja eteenpäin vaan!
0   +1 +2
 
10
musicman85 15.12.2009
Hei täähän oli helvetin hyvä! Ajattelin että tässä on vaan naislaulaja mutta vasta biisin jälkeen huomasin että koko bändi koostuu naisista:D Siitä plussaa!

Hyvää soittoa ja laulu toimii! Paremmin te soitatte ku monet emopojat ja erittäin paljon parempaa musiikkia;) Ja munaakin löytyy enemmän! Paramorehan tästä puskee vahvasti läpi, mutta mun mielestä biisi on parempi kuin yksikään kyseisein bändin tuotoksista:) Vaikka biisi meneekin kuluneella "Am, F, C, G"-hittikaavalla niin kyllä se silti toimii. Vielä vähän omaperäisyyttä esim just noihin sointukulkuihin yms niin hyvä tulee!! Kyllähän teitä mieluusti livenä kattelis ja kuunteliski;D I'm your biggest fan!
0   +1 +2