Behind Empty Eyes

So Long Sisters | 26.10.2009 | Ballad
4:20

Syksyllä 2008 äänitetty kappale. Tähän biisiin löytyy myös musiikkivideo, joka voitti Voicen Garage Countdown-kisan viikolla 43. Video on nähtävillä myös Youtube- sekä Myspace-sivuilla.

9.25   1233 kuuntelua

Kappaleen sanat

BEHIND EMPTY EYES


A1
Behind empty eyes
Beauty from your soul
Under your skin
Waiting for a sign
Breathe this love with me
Our story
Meanfull deep sound
From the very heart

A2
Wake me up before the sun
Amplify my senses
Find me the bridge to something new


CHORUS
Get me out
of the pride
And go on to the honest mistakes
Could someone try
open the gates
You make me sleepless every night

A1
Night without meaning
Words were needless
Will you grow with me
Find the hopefull side
Would you face the pain
With me I can tell
Dreams were made on too
unstable ground

A2
These are moments from our past
Don´t forget the things we are
Find me the bridge to something new

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Hra. Kinnas 29.10.2009
Hmmm... Mikäli tavoitteena on tehdä musiikkia joka soi radiossa, tässä biisissä on potentiaalia. Tosin skarpattavaa löytyy ainakin englannin ääntämyksestä. Sovituksellisesti tuolla oli kivasti pieniä erikoisjuttuja kuten taustalla kumiseva sydämenlyöntisuhina/kaiku/kumu. Sointukulku on kovin käytetty ja ennalta arvattava, mutta siitä Peltsit ja Ilet vaan riemastuvat.

Mikäli tavoitteena on tehdä biisi jota minä haluan kuunnella, on työmaata vähän enemmän. Makuuni sointukulku on liian arvattavissa, eikä kappale erotu juurikaan siitä suuresta joukosta, jota kutsun nimellä radiomusiikki. Laajempaa tunnettuutta kohti tähdätessä pitäisi hioa kulmia (ääntämys, laulun pienet "virheet", soundien yhteen istuvuus), mutta minä taas rohkaisisin liikkumaan aivan toiseen suuntaan! Eniten pidin laulajan äänestä. Hetkittäin laulajaneidin soundi niekahtaa todella hyvänkuuloisiin sfääreihin ja stemmalaulu on kirkasta ja puhdasta. Soittimille soisin enemmän yksityiskohtia. Yllättäviä ääniä sointuihin, pieniä krumeluureja somistamaan musiikkipuolta, ettei kappale jäisi vain avosointu kahdeksasosien hakkaamiseksi. Rumpuihinkin lisää yksityiskohtia/fillejä, niin biisiin saisi enemmän pureskeltavaa. Kiitoksena mainitsen, ettei koko biisiä vedetty suoralla peruskompilla.

Soundeista sen verran että ne olivat kovin radiokkaat. Jos minun sieluni kielet olisivat näppäiltävinä, haluaisin että ylimääräiset synat, autotunet ja kitaravallit unohdettaisiin. Vähemmän kitararaitojen tuplauksia sun muita päällekkäisäänityksiä, niin musiikki hengittäisi paremmin.

Radion ystävälle tämä biisi olisi ainakin kasi, ellei ysi. Kaltaiselleni snobbailijapaskiaiselle se on seiska. Jos te teette sitä musaa josta te pidätte, niin tie on oikea. Varmasti.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta