SleeperXxX - My Life = My Pain

4:07

Nyt on jo niin sekoa materiaalia että
pistetään kuumeen piikkiin.
Sairaana tehty biisi... ja ristus
kun meinaa olla pää kipiä.

9.50   512 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
HW 12.04.2007
Kipeänä on aina kiva tehdä musaa. Sitä saapi jälkeenpäin ihmetellä jotta mitä tuli tehtyä. Tätä kyllä kelpaakin ihmetellä, siinä määrin outo tämä oli. Mutta ei millään muotoa pahalla tavalla outo.

Analysoidaanpa.

Voksuissa oli aika lailla paljon Korn-vaikutteita. Säkkärissä (ekassa, siis) tuntui siltä että jäi jotenkin vajaaksi ja ehti jo tulla sellainen inhottava myötähäpeän tunne, mutta kertsiin (oliko se kertsi?) päästessä alkoi kuulostaa jo oikein hyvältä. Kaiken kaSoiikkiaan laulusuoritus oli oikein onnistunut ja äänenkäyttö oli mukavan monipuolista ja ihanan skitsoa.

Soitanto oli myös varsin toimivaa. Rumpujen kohdalla asialla lienee ollut herra Fruity joten siitä puolesta en sano muuta kuin että komppi toimi ja että sondit olivat kohdallaan. Kitaraa epäilen aidoksi (en uskalla olla varma kun siinä oli aika hurja särö josta myös tykkäsin) mutta siihen olisin ehkä toivonut vähän enemmän mutkaa. Riffittely oli varsin suoraviivaista ja brutaalin oloista ja vaikka pianoasiat sitä tasapainottivatkin, siitä jäi vähän sellainen fiilis että jotain muutakin olisi voinut olla.

Kokonaisuus oli vähän sekava, oli vaikea ottaa kiinni oikeastaan mistään, mutta silti kuuntelukokemus oli varsin nautinnollinen. Tyksin ysin arvoisesti.
0   +1 +2
 
10
RockChick 12.04.2007
Täähä o vallan mainioo vitutus musaa!! ;)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta