In the center of life is death

SixdotZero | 24.06.2008 | Psytrance
9:58
9.54   1077 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
D-Beat 02.08.2008
No jopas aukesi mukavan pimeästi. Tummaa lotinaa. I like it. Kuiskaukset tuovat hyvän lisän ja oi oi oi kun tuo basari alkoi lotkimaan niin johan kuulostaa hyvältä. Kitaranoloiset saundit on myös hienoja kuvioineen. Noh, hiukan alkoi jo puuduttamaankin, mutta juuri kun kerkesin tuon ajatuksen kiskomaan aivokuoreen niin tuli tuo ujellus mukaan. Kenties tässä vaiheessa voisi hieman kaivata jotain vaihtelua tuohon bassolinjaan. Nyt tulee hieman semmonen odotteleva fiilis, että kai tässä nyt jotain alkaa tapahtumaankin, vaikka hienolta kuulostaakin.

Hämyisä katve. =)

No johan alkoi tapahtua! Nythän tästä tulee mielenkiintoista. En oikein tiedä kumpaa nyt odotan enemmän - Sitä mitä tästä biisistä vielä kehittyy vai sitä minkä leffan muija mahtaa tuoda vuokraamosta. No ainakin tästä tulee kivan skitsoa, joten kaipa sitten tätä. =)

Ihanaa kurinaa ja vinkumista. Miksei tällainen tavara soi koskaan normaalilta radiokanavalta? Mainiota menoa. Paljon vaihtelua ja hienoja kuvioita. Itse pidän tuosta ihan kappaleen alusta sekä sitten tästä menevämmästä osiosta, joskin tästä se lopullinen "kliimaksi" uupuu, jossa tulee niin röyhkeää toraa, ettei tiedä miten olisi. Harvassa kappaleessa sellaista kyllä on.

Kaikenkaikkiaan upeaa tavaraa! Lissä!
0   +1 +2
 
Begga(R) 28.07.2008
En nyt tähään hätään keksi mitään kehittävää kommenttia. Puhdas äänimaailma ja hektinen meisinki. Hyvä.
0   +1 +2
 
10
Ching-A-Ling 28.07.2008
tää on vitun jees! lisää tällästä :)
0   +1 +2
 
10
Naapuris69 13.07.2008
No tuotas.. Tää oli hyvä, tykkäsin oikeesti :D Faniudun.
0   +1 +2
 
9
Sadin 10.07.2008
Hom namah Shiwaya! Tuli kyllä kieltämättä vanhat goa-tapet mieleen tästä rallista. Kauniiin hämärän usvan keskellä leijaileva alku... Mellevääää!
0   +1 +2
 
10
Kari Hanhikorpi 10.07.2008
Jey, olipas mukava pläjäys. Nimi tietenkin paaluttaa odotuksia ja en aivan saanut noita tunnelmia ulos, ehkä onneksi; pikemminkin löysin coresta jopa toivoa :) Alun rauhallisten äänimaisemien jatkoksi ehkä hieman perinteisempää rankempaa paahtoa. Loppu pakottaa epäjatkuvuudellaan palaamaan alkuun, sekö olikin keskustan viesti? Kun aikaa on tarpeeksi kasvattaa sanomaa, niin siihen saa sitä tarvittavaa syvyyttä. Äh, yön takia menee headsetillä, mutta kokeillaanpas huomenna tuolla main systemillä!

Kehutaanpas noita murtosoinuissa kulkevia melodialinjoja. Minuun tepsivät hienosti ja verenmakuna päällä hauskoja kaiullisia jippoja. Pannaan taas kerran tuolle listalleni ja kuusen alle kuunneltavaksi. Hyvää työtä jälleen, kuinkas muutenkaan!
0   +1 +2
 
9
Deftari 07.07.2008
eipä tässä ollut oikeastaan mitään valittamista.. :) hyvää saundia vaikka hörökorvani saattoi pientä tunkkaisuutta havaita basso saundissa, vaikka sekin saattoi johtua kajareista kun headsetti on lomailemassa pöydäl :P biisistä mieleen juolahti tuo infected mushroomin gamma goblins biisi syystä joka jaa tuntemattomaksi.. mutta kyllä diggailen :)
0   +1 +2
 
10
Shell D-7 05.07.2008
Alun tunnelman luonti on jotain aivan mahtavaa, kolahtaa ku nyrkki silmään!
samantien perään tiukkaa biittiä, ei kuitenkaan liian tiukkaa :) sopivan säästeliäästi käytetty eri ääniä, ei ole käynyt niinkun itellä parissa biisissä et saman tien armotonta tykitystä... Alku on miellyttävän rauhallinen ja ammattimaisen kuuloinen. tälläistä musiikkia poistaisi kaupasta mielellään :D

Keskikohtaa lähestyessä tyyli muuttuu hieman goamaiseksi enemmän ja enemmän.. Joskus on vaikea sanoa onko biisi enemmän Goa-trancea kuin psykeä..

tunnelma muuttuu täysin tuossa puolessavälissä, nimestä päätellen sitä on ihan tahallaan haettu. Biitti rupeaa kuulostamaan huomattavasti nopeammalta, PALJON psykemmältä ja hemmetin hyvältä ;) ei kuitenkaan muutu liikaa, kappale pysyy hyvänä kokonaisuutena.

tää lentää liihottaa mp3-soittimen sisuksiin instana + + +
0   +1 +2
 
To1 25.06.2008
Tunnelman luonti alkaa hienosti jo alusta lähtien ja ammattimaisen kuuloinen ote jatkuu läpi koko biisin. Äänimaailma on suht monipuolinen ja melodiat hieman sekavia mutta se taitaa osittain kuulua genreen, en hirveämmin psykeen ole perehtynyt vaikka menetteleekin. 5 minuutin kohdalla meininki vaihtuu sitten aivan totaalisesti eri biisiksi, vaihdos voisi olla sujuvampi sen verran radikaalisti tuo meno vaihtuu. Kymmenen minuutin kuuntelusession jälkeen täytyy sanoa että en oikein päässyt missään kohtaa kappaleen sisälle. Aivan lopussa meno lähenteli jo omaa musiikkimakua enemmän. Mieleeni biisi jäi jotenkin tasapaksuna rallatuksena ensimmäiset viisi minuuttia ja seuraavat 5 minuuttia jokseenkin sekavana pyörityksenä. Ehkä psyketrance ei sitten ole minun alaani :P
0   +1 +2
 
Camfer 26.06.2008
YOU SICK LITTLE MONKEY!

sairas ralli. 10min pelkkiä halluja.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat