Oravanpyörä

Sheikki Lyyrinen | 17.02.2014 | Rap
2:39

Tällänen pohdiskelun omanen laulu elämästä.

8.00   759 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=552935
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Felix N 24.02.2014
Laadukkaan kuuloinen biisi. Tausta todella hieno ja tunnelmallinen. Räpit ja sanat toimivat myös hyvin (toki pakko myöntää, että edellisen biisin Gunther-meininki upposi minun huumorintajuun sen verran hyvin, että sitäkin tyyliä mielellään kuulisi lisää). :) Oravavokaalit puolestaan eivät yleensä hyvä juttu, mutta tässä ne ovat kyllä ihan perusteltuja biisin teeman puolesta. Ei tässä mitään vikaa ole, vaan erittäin hyvä genrensä biisi.
0   +1 +2
 
Peloukoufa 21.02.2014
Tuo tausta, vai mikä biitti se nyt sitten lieneekään, on tässä kyllä jotenkin pykälää kiinnostavampi tekstiin verrattuna. Riimittely vähän töksähtelee ainakin tällaisessa perinteiseen tapaan painottavassa korvassa, mutta ehkä se on nykyaikaa. Mutta jos painotukset ovat nykyaikaa, niin historialliselta kannalta on vaikea nähdä, miten tässä kertsin puolesta ylitettäisiin se, mitä Saukki jo teki pikkuoravien kanssa. Ja useammalla kuuntelulla pikkuisen nousee pintaan sellainen julistava ja tiedostava sävy, joka ei enää tässä iässä kauheasti puhuttele. Mutta joo, aikansa kutakin. Pohdiskelu on aina hyväksi.
0   +1 +2
 
Ville Kotiranta 18.02.2014
Kyllä, samoilla linjoilla Funerealin kanssa. Tuo oravakertsi ei varmasti kaikkiin uppoa, mutta toisaalta sen ansiosta biisi jää taatusti mieleen.
+2   +1 +2
 
Funereal 17.02.2014
Tämähän oli aika hyvä biisi. Sanoituksissa ei ole lainkaan piirteitä, joista kritisoin edellistä biisiä (kerronta etenee eheästi ja on sisäisesti ristiriidatonta). Lisäksi seasta löytyy joitain oivaltavia riimejä kuten toi riimipari joka aloittaa koko biisin. Joitain teknisiä puutteita (pumppaava masteri) ja pari irrallista säettä, mutta ei mitään pahoja vikoja. Oravakertsistä en hirveesti tykännyt, mutta kaiken kaikkiaan kuitenkin pesee noi sun huumorivitsibiisit 100-0.
0   +1 +2
 
10
tennou 17.02.2014
Tosi hyvä tausta ja asialliset sanat!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat