KRP

Sheikki Lyyrinen | 09.11.2013 | Comedy Rap
3:50

Gänstä räppärin elämää!

6.40   495 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=548452
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Kerel 21.11.2013
Annan 7. Ja sitten ne kuuluisat selittelyt, mistä numero muodostuu. Toi kategoria "comedy rap" oli ihan osuva. Itse minä henk.koht pidän kaikkea gangstarappia komediana. Ehkä suomalaista vielä enemmän. Olin kuulevinani muutaman kerran taustalla tägin "evelution beats" ja sehän on shadowvillest, aight? Ite oon ehkä niin katkeroitunut, etten diggaa ollenkaan jos käytetään toisten biittejä. Vaikka onhan se räpis yleensä niin. Tarkotin siis sitä ettei edes ole minkäänlaista yhteistyötä tuottajan kanssa. Biitti vaan imastaan, koska helppo flow.

Ja tähän biittiin sun flows oli kyllä osuva. Miksauksessakaan en kuullut mitään "puutteita". Tosin vokaaliraidan miksaamisen verrattuna kaiken miksaamiseen on hivenen eri juttu. Lyriksit oli ehkä vähän tylsät. Ite heti kuunnellessa tuli parannusidea. "Kirjoitan riimini paskalla" - "ghostwraittaan riimini paskalla". Eihän toi edes tarkoita mitään, mutta olis hauskempi. Tässä sitä palautetta ja mielipidettä, minkä pitäisi rakentaa ja kannustaa.
0   +1 +2
 
JonVii 09.11.2013
Tosi siisti biisi. Hyviä läppiä joukossa. Välillä sai hymyn huulille. Kertsissä oli tosi hauska idea ja se toimi. Hyvää työtä maen!
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta