Checkmate (Instrumental)

Schizome | 07.02.2007 | Progressive Rock
6:50

Toinen kappale promo levyltä. Progressiivista instumentaali kikkailua trion voimin.
Säv. Juha Hyytiäinen Sov. Schizome

8.91   2192 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=255997
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

VonBlofeld Sr 03.04.2007
AIka agressiivinen kommentti Tapahtumahorisontilla mutta jokaisella saa olla mielipiteensä. Mitä tulee itsepetokseen niin julkaistaan lehtitiedote asiasta sitten kun herätään sinun laillasi totuuden ymmärtämiseen. Toivottavasti asiaan ei kuitenkaan tarvita vihreälehtisiä kasveja ja muita tajunnanlaajentajia. Tämä käväisi mielessä ainakin jos Tapahtumahorisontin omia tuotelmia kuuntelee... =)

Mutta kiva että sulla on kivaa ja että meillä on kivaa. Näin se pyörä kulkee ja kusti polkee. EIx jeh!

Terveisin
Onneliinen itsepettäjä
0   +1 +2
 
9
Hate Halon 25.02.2007
ei hemmetti mikä kikka tuossa 54-56 sekunnin kohdal oli. WAU! Ja tää on kai nyt sitten äänitetty oikeassa studiossakin?
0   +1 +2
 
10
Black Velvet 23.02.2007
Taitavaa soitantaa. Kovat jätkät soittaa progea! En kauheasti tiedä tämän tyylisestä muzaakista, mutta hauska tätä on kuunnella. Biisin rakenne niin sekava että annan kympin :)
0   +1 +2
 
8
C2H5OH 09.02.2007
Taitavaa soittoo ainakin. Bändi on siis jaksanu treenaa. Ekana tulee mieleen DT ja varsinkin LTE. Biisin on ihan ok progee, mut ei mitenkään musiikkimaailmaa mullistavaa. Omaperäisyyden puute onkin biisin heikoin puoli. Kromaattiset juoksutukset ois voinu korvata jollain vähän mielenkiintosemmalla. Biisi jää kokonaisuutena jotenki vajaaks. Se ois kaivannu jotain sellasia tarttuvia juttuja, mitä esim. Rush:in YYZ:ssa on. Kiva tätä on varmaan ollu kuitenki soittaaa. Sounditkin on ihan kohdallaan.
0   +1 +2
 
9
tuntematon_pelle 09.02.2007
Pirun hienon kuuloinen sävellys vaikka kuulostaakin vähän DT:lta, ei liikaa kuitenkaa onneksi... Olisin ehkä jäänyt proge biisiltä kaipaamaan enemmän kikkailuilua ja kokeilua... Esimerkiksi tähän olisi voinut hyvin sopia jokin cleani tai akustinen osuus hyvin, mutta erittän onnistunut tämä on
0   +1 +2
 
9
blocko 08.02.2007
Aika jännä kyl :D
Onhan tuossa tuttuja Dream Theater -piirteitä, mutta onneksi ei liikaa :)

Hommat näyttää siltä, että meno on vasta nousussa, koska matsku paranee huomattavasti, vaikka tuo Dreamworld onkin erittäin hyvä.
0   +1 +2
 
9
vinsent 08.02.2007
Erittäin mainiota. Todella ammattimaisesti ja määrätietoisesti loistavalla tyylitajulla toteutettu teos heti ensimmäisestä tahdista lähtien. Soundit ovat ainakin tämän kuulijan korvaan mukavan laajat, studiomaiset, mutta silti omalla tavallaan rosoiset, ehkä jopa pehmeät. Ei mitään rämistelyä. Itse asiassa välisten jopa yllättävänkin hillittyä maalailua koko taiteilijaryhmän osalta.
Jotain pientä veisunpätkää olisin kuitenkin kaivannut, koska edellisestä mikserijulkaisusta jäi kovin mukava fiilis, varsinkin solistin loppua kohden hieman jopa yltyvä rokkimeininki "yeah-huutoineen" jätti kaipaamaan lisää. En toki sitä tarkoita, että sen laskisin sen puuttumisen negatiivisena asiana tälle kappaleelle.
Kaiken kaikkiaan vallan hyvä ja herkullisen mehukas meininki ja koska täydet pisteet tarkoittaisivat, sitä, ettei jätetä parannuksen varaa, jota sopii ja pitää olla, annan yhdeksän.
Ehdottomasti yksi tämän hetken kiinnostavista yhtyeistä niin Mikserissä.

P.S. Niin joo... ao. kuulijan korvaan suht. tuttu biisi kuullosti suorastaan loistavalta ;)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta