Jouluks' Berliiniin

Sakari Oja | 18.11.2018 | Neofolk
3:24

Elvistellään ja paukutellaan henkseleitä nyt sen verran, että tällä biisillä irtosi Mikserin joululaulukilpailun 2018 voitto...

9.33   369 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
curved 28.11.2018
Erinomaista. Jos sattuisin kapakkaan jossa Sakari Oja olisi keikalla jäisin kuuntelemaan keikan loppuun.
+2   +1 +2
 
10
Popkorni 19.11.2018
"Mies, joka ei osaa laulaa eikä soittaa, mutta jostain syystä tekee em. asioita kuitenkin..." Äijän saatesanat hämmentää meikän mieltä hyvällä tavalla. Taidat olla loppujen lopuksi vaan napsun turhan nöyrä suomalainen. :) Mieshän osaa sekä laulaa että soittaa. Itse tykkään muutenkin siitä, että hommasta välittyy sellainen aito tekemisen meininki eikä sorruta liikaa tekniseen tilpehöörimiksailuun taikka pelkkään laulukoristeluun. Todella hyvin kuules kuljetat tarinaa äänelläsi, uskottava tulkinta. Itse muutenkin aina tykännyt enemmän tulkitsijoista kuin tarkkakurkkulaulajista. Näppärät sanat. Roman Schatz -kohta miellytti erityisen paljon. Koko miksaus myös hiton näppärä ja selkeä, eläväinen. Mikä onkaan tuo mainio kilkutin tuolla taustalla? Plussaa erityisesti myös vetopasuunamaisesta saundista sekä noista viulumaisista jutuista. Toimii! Joku saattaa kritisoida tätä, että ei ole tarpeeksi jouluinen sanoitus, mutta itse koen, että tämä on just nerokas lähestyminen jouluun. Miljoonasademaisesta maisemasta myös erityiskiitos. Upea biisi alusta loppuun asti. Helppo kymppi meikän skaalassa.
+2   +1 +2
 
9
Windywalk 18.11.2018
Todellakin aivan mahtava biisi tähän kisaan. Itse en osais sanoa puoliakaan noista sanoista, joten nou hätä :) Kiva, letkeä fiilis, ja … hyvin suomalainen... mikä on tietysti erinomaista kun suomalaisia täällä ollaan. Hyvin laulaja kantaa biisiä eteenpäin, ja hyvin miksattu, kaikki soundit kirkkaina esillä. Ja näissä kisoissa oikeinkin erilainen pläjäys pariin viimeiseen vuoteen.
+2   +1 +2
 
Sakari Oja 18.11.2018
Jos ei osaa kuin rallienglantia, niin "Eastsidegallery" on pirun vaikea lausuttava...
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta