Rubberduck

Rubberduck on funkahtavaa lo-fi groovea tuottava projekti.

Rubberduck @ Soundi 12/2000 :

Liitteen sanoista "toimivaa funkahtavaa lo-fi groovea" yhdyn kaikkiin muihin paitsi lo-fihin. Ällistyttävän paljon oikealta bändiltä ja melkeinpä livemäiseltä saavat nämä kaverit hommansa kuulostamaan. Biisit ovat hyviä instrumentaaleja, joissa on sävellyksinä riittävästi vaihtelua. Vaihteeksi ei yhtään häiritse vaikkei tässä olekaan laulua. Soitossa on oikea svengi ja toteutus toimii muutenkin. Kun sovituksetkin ovat hyvät, niin Demosedän merkki on selviö.

Tsekkaa elokuussa 2000 ilmestyneen demon biisit alta!

Funk

Organism (n/a)

3:07

Rubberduckin ensimmäisen demon avauskappale. Tätä nauhoitettaessa käytössä oli halpa & huono wah ja jälkeenpäin kitara kuulostaakin aika hupaisalta. Nimi on johtuu biisin urkuvoittoisuudesta

8.08   37 20052 plays | Song of the week (41/02)
Funk

Substance (n/a)

3:30

Bassokuvion ympärille tehty biisi, jonka urkumelodia päätyi ideasta lopulliseen muotoonsa alle kymmenessä minuutissa. Paljon töitä vielä vaadittiin, mutta kuitenkin demon nopeiten valmistunut biisi.

8.35   14 6886 plays
Funk

Odor (n/a)

3:06

Kitarariffistä alkunsa saanut biisi. Yksinkertainen on kaunista! Huomaa kuitenkin rankka kitarasoolo.

8.83   9 5031 plays
Funk

El-Ephant (n/a)

3:22

El-Ephant on yksi vanhimmista demolle asti päätyneistä biiseistä. Nimi juontaa juurensa sähköpianomelodiasta ja biisin elefantin kävelyä muistuttavasta groovesta. Bändin ehdoton lempikappale!

9.21   21 9626 plays | Song of the week (04/12)
Copyright notice:
All material in Mikseri.net is protected by copyrights and international treaties.
Your rights to reuse and/or duplicate this material are limited to PRIVATE USE ONLY.
Any kind of REPRODUCTION and DISTRIBUTION of this material, as well as making it available for the public, is PROHIBITED without written consent from the author(s).