Raha on valtaa

2:48

Laulu: Jesus Cohones, rummut: Zeppo Cohones, basso: ilcapitano, kitarat: Sir Spliff Richard ja Riku Rotten, syna: Riku Rotten. Rummut miksasi Sir Spliff Richard ja loput Riku Rotten. Syna ja yksi kitararaita on tehty mallintajilla, loput on aitoa asiaa.

7.71   3610 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Muovinen 22.01.2007
Hehei, tuttu biisi. Koska piti itse alunperin duunata noi rummut niin analysoimpa niitä hiukan tähän kärkeen. Ensimmäinen fiilis on, että rumpali ei ole oikeasti kuunnellut biisiä. Meno on erittäin suoraa. Jopa siinä määrin, että kappaleen oleelliset painopisteet jäävät vaille huomiota. Nyansseja!

Ja sitten vokaalit. Jotenkin musta tuntuu, että kun Riku tekee homman itse, niin se kuulostaa monta kertaa vakuuttavammalta ja uskottavammalta. Tää oli nyt jo liian nättiä ja sehän ei sovi protestointiin.

Hieman sekavan tunnelmansa vuoksi kappale tuntuu pidemmältä kuin mitä se oikeasti onkaan. Varsinainen palapeli, jossa palaset tunkeutuvat minne tahtovat. Syntikasta en vieläkään hirmusesti innostunut, mutta sen takana onkin varmaan jokin periaatteellinen tai ihan vaan aatteellinen jippo :D
0   +1 +2
 
Jahas... Discorokkia, ainakin osaksi, ei ihan sitä ominaislajia. Ensimmäiseksi tässä viehättää eniten juuri tuo perinteisemmän rokin ja discoilun yhdistäminen. Tulee kuitenkin vähän progen maku suuhun kun biisi tuntuu poukkoilevan näin. Kuitenkin pakettia pitää hyvin kasassa laulu, joka kuitenkin on hyvin suomirock tyyppinen eikä oikein kolahda minulle, muta eipä se oikein haittaakaan. Bassolla on aika mukava rooli kappaleessa ja siinä on ihan kivan rouhea soundi.
Ihan kiva rykäisy, mutta tämmöinen suomirock/-proge ei ole ihan sitä lempimusiikkia.
0   +1 +2
 
7
Juise6-0 03.06.2006
joo ihan hyvä ralli... ehkä jotenkin kliinisesti duunattu, vaikka oikeeta soittoa ni jotenkin koneellisen olosta. Se kertsi lähtee hyvin, siitä vois jatkaa jotenki muulla tavalla, sit se hyytyy.
0   +1 +2
 
Sigil 03.06.2006
Alun syntsat kuulosti soundiltaan ihan samalta kuin Van Halenin Jump:issa. Melko Hassisen konemaista meinikiä, luulen, että toimisi paremmin ilta-aikaan.
0   +1 +2
 
NapalmHead 02.06.2006
Syntikka on tässä biisissä se, mikä sulattaa sydämeni. Myös basso kuulostaa melko äkäiseltä. Ja onhan kertosäekin kaikessa kieroudessaan aika siisti. Itse biisi ei kuitenkaan kokonaisuutena ole niin vahva kuin tietyt yksityiskohdat. Huono se ei kuitenkaan ole, vaan toimiva peruspala.
0   +1 +2
 
7
Snacke 02.06.2006
aika perussettiä, mä diggasin synaa vaikkei se oo oikeen mun juttu ikinä ollu. se kiusaa sopivasti et alkaa miettiin et mitäs tässä biisissä tapahtuu. kertsiä tulee riittävän monta kertaa et se alkaa varmasti soimaan nupissa jos kuuntelee läpi kolme kertaa, ja synan soundin kiusaavuusaste oli niin korkea et mä taidan vielä tän kuunnella.
0   +1 +2
 
7
Cranky 01.06.2006
Semmoista..

Epäsovinnaisia sointukuvioita paikoittain, mikä tekee tästä omaperäisen, mutta mun korviini kuulosti välillä väkisin väännetyltä (mutta vaan ihan vähäsen). Ei pääse häiritsemään kun ei ole liian pitkä. Outo ratkaisu toi synalla vetely. Ei tunnu sopivan biisin yleiseen menoon. Vähän vaikea sanoa tästä juuta taikka jaata.
0   +1 +2
 
9
balance 01.06.2006
ihan jees biisi...kyllähän tää toimii ja omalaatusuudelle plussaa...onneks löytyy näitä :)
0   +1 +2
 
8
louis 31.05.2006
hämää toi hit hit rummuista.. kuin joku teroittaisi terää kivä vasten.. yäk.. Sanat on hyvä 8p
0   +1 +2
 
7
coke-a-nut 31.05.2006
Yeah.. sielun veljet.. eiku..

Tarpeeksi riisuttua että ideat tulee ilmi ja sopivasti kamaa ettei kuulosta tyhjältä. Syna ja bassovälikkeet on korneja, mutta toimivat tietyl viisii.

Hyvin soitettu. Biisi olisi saanut rakentua enemmän, kohti isompaa kliimaksia. mutta tulihan tuo sanoma tuolleenkin selväksi.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5 6

Viimeisimmät kuuntelijat