Papa

2:47

Jesus Cohones laulu, rummut soitti, sovitti ja äänitti Paavo Kaihola, muu soitanta ja tausta oo Riku Rotten. Miksaus Rotten ja sen fiksasi Sir Spliff Richard. Masterointi www.noisecamp.fi

Sample: By genghis attenborough (http://freesound.iua.u...)
Tornado jet.wav (http://freesound.iua.u...)

8.00   1912 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

7
DevilHippie 28.03.2007
Skippaduipaa, ihme settiä, no can do. sekava mielentila syntyy.
0   +1 +2
 
8
raiwoband 26.03.2007
Laulajalla aika hassu ääni. Aika letkeä biisi kuitenkin. Ehkä jäi vähän soimaan päähänkin. Selkeää sanomaa teksteissä!
0   +1 +2
 
kristian_horna 26.03.2007
genrelle tyypillistä musiikkia ei tuo mitään uutta genreen..
0   +1 +2
 
8
Joylove 23.03.2007
Kivasti tulee vanhat Eput mieleen. Laulu ehkä hiukan liian irtonaisesti tuossa kappaleen päällä. Jotenkin se vie alaa muulta soitannalta. Ei ihan mun juttu, mutta kohtis-hyvä kuitenkin.
0   +1 +2
 
Panda Storm 22.03.2007
Eeeh... :D :D :D En tiedä miten tähän pitää suhtautua. Hauskaa on ainakin varmasti ollut tehdessä.
0   +1 +2
 
Telaketju 20.03.2007
Rokkia tuntuu taas meiningillä vedettävän, soundit ovat kohdallaan enkä valittamista löydä/jaksa löytää kun kuulostaa soundeiltaan hyvältä niin kuulostaa, musiikkina en itse erityisemmin tällaisesta välitä
0   +1 +2
 
LauriT 18.03.2007
Ydinohjus lähtee liikkeelle siilostaan...

Stereovaikutelma vaikuttaa jotenkin kummalliselta ainakin näin kuulokkeilla kuunneltuna - ikään kuin jotenkin liian leveältä tai jotain sellaista. Panoroinnit ovat ehkä vähän turhan rohkeita. Kuulostaa varmaan hienolta kaiuttimilla kuunneltuna, mutta kuulokkeilla se on vähän siinä rajalla. Muutenhan tämä on ihan hyvin miksattu ja masteroitu.

"Onnea, vapautta ja demokratiaa - pommivyöllä!" Jälleen ollaan näköjään poliittisissa tunnelmissa tuttuun tapaan. Sopiikin hyvin näin eduskuntavaalien aikana. Itse tosin äänestin ihan läppäehdokasta, kun en ole ehtinyt viime aikoina paljon politiikkaan paneutumaan. Mutta tässä muodossa politiikka on kyllä ihan hauskaa.

Kertosäe "papapapa" jää muuten jumittamaan päähän varsin raastavalla tavalla biisin kuuntelun jälkeen. Eli tämähän on selvästi jonkin sortin hittipotentiaalia. Tästä tulee jotenkin sellainen hieman 80-lukulainen Suomi-rock -fiilis oikeastaan.
0   +1 +2
 
tep 18.03.2007
Jaa, mitäs tällä kertaa. Hassisen kone on lähellä sydäntäni, ja tässä oli vähän (oikeastaan hyvin vähän, mutta silti tarpeeksi) yhtymäkohtia tuohon bändiin, etenkin sen Rumat sävelet -levyyn.

Näissä RRP-biiseissä tuntuu sanoilla olevan aika keskeinen merkitys, ja tässä oli sinänsä mainio, mutta ehkä pikkasen kulunut aihe; rauhan tuominen vaikka sitten saatana nyrkillä ja dynamiitilla, jotain vanhaa Uuno-leffaa lainatakseni. Vittuilu suuntautui tässä, jos nyt oikein tulkitsin, sekä länsimaihin että itäänkin. Mikä on tietenkin hyvä, koska toisinaan ihmetyttää molempien osapuolten touhuilu melkoisesti. Mutta mikä on sitä "jotain aivan muuta", mitä vokalisti c-osassa pyyteli?

Ihan kelpo biisi, parhaiten itselleni toimi laulajan puoliholtiton tulkinta ja muutenkin biisissä oli mukavan, miten sen nyt sanoisi, letkeä meininki. Se kuuluista viimeinen niitti jäi kuitenkin puuttumaan, mutta ei tässä suuremmin valittamista ollut.
0   +1 +2
 
8
Juise6-0 16.03.2007
Ei mitään ihan uutta ja villiä tässä oo keksitty. Meininki on ihan jees,
0   +1 +2
 
8
Tässähän on just oikee ja rehellinen rokkimeininki. En tiedä millä ja minne teitin musaa möisi, mutta ehkä tämän musiikin tarkoituskaan ei ole myydä. :) hyvä meininki!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5