Songanglion

5:37

RB:n aiemmista biiseistä eniten erottuva kappale. Sisältää mm. akustisen soolon.

9.00   4127 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
The Demag 19.04.2006
loistavaa ja täydelline kappale. en mmuta voi sanoa
0   +1 +2
 
seveli 27.02.2006
Aikamoista maailmanlopun henkeä tässä. Akustinen kitara tuo mukavan kontrastin todella brutaalille särökitaralle. Siitä plussaa. Mättökohdissa soundit menevät aivan tukkoon ja lopputulos ei kuulostaa kovin massiiviselta. Kappaleen loppu on aika moista kitarakikkailua. Mikäs siinä. Kyllä tämä erottuu perus mikserimetallista edukseen.
0   +1 +2
 
9
Juise6-0 27.02.2006
Aika mageesti pidetty soolo päällä räyhäkohdissa. 1.20 lähtevä laulu ei sytytä. Hyvänlaista sekoilua biisissä, vähän Patton-meininki tulee mieleen. Progejutut toimii. Ehkä laulut on mulle heikoin lenkki tässä hutussa, räyhät toimii mut vois olla muutakin seassa.
0   +1 +2
 
9
Mickey Speed 27.02.2006
Pidän tilutuksesta paljon, mutta tässä biisissä tuntui että jotkut kohdat menivät vähän yli, myös taitojen osalta. Yleisesti ottaen taitavaa soittoa kuitenkin ja ihan häiriintynyt biisi.:)
0   +1 +2
 
10
overdrive 27.02.2006
uhhuh introsta tiesin että TÄSTÄ MÄ DIGGAAN. akustinen skeba on todella hienosti vedetty, aika suttusta äänenlaatu mutta se ei tässä tapauksessa menoa haittaa... enpä muista koska olisi ollut samanlainen fiilis kun olen kuunnelut jotai biisiä, varmaan emperor ajoillani. jahas nyt päästinki kitara-sankaroimaankin, koko ajan paranee. pakko vielä kehaista että aivan loistavasti vedetty akustinen skeba. en ehkä itse olisi tällaista tyyliä laittanut melodic metalli-osastolle, eikös tämä jonkinlaista avantgarde-blackiä ole? ette te nyt anna mulle muuta mahollisuutta ku heittää kympillä turpaan..
0   +1 +2
 
dj musical 27.02.2006
jahaps... taas jotain metallia.
omaan korvaan ei kyllä metalli iske ja siten en pitänyt tästä
0   +1 +2
 
Michikawa 27.02.2006
Akustinen kitara tuo kappaleeseen mukavasti tunnelmaa, mutta mättökuviot eivät ihan hirveästi meikäläiseen kolahda. Se on tosin genrevammaisuuttakin toki, mutta hieman turhan perinteisiksi ja "tylsiksi" jäivät kuviot harmonisessa mielessä
0   +1 +2
 
mhotby 27.02.2006
Tehkää akustiset kappaleet ja örinät erikseen, kiitos.
0   +1 +2
 
6
Lord_Ebbos 27.02.2006
Kuuntelin kaksi kertaa läpi enkä tiedä vielä mitä kieltä tuossa lauletaan, mutta kallistun englannin puolelle. Mutta se kertoo jotain kuitenkin biisistä että vaivauduin kuuntelemaan kaksi kertaa läpi.. Hiukan tuli rakenteellisesti mieleen System Of A Down, mutta melodisesti ei yllä lähimaillekkaan sille tasolle. Mukava kitara alussa ja hyvä ensimmäinen huuto, mutta sen jälkeen en oikeastaan havainnut mitään kunnon koukkuja jotka olisivat jääny mieleen jotta tätä voisi kuunnellla tämän enempää. Tässä tyylissä pitäisi olla paljon erilaisia osia (joita tässä on) ja vähintään joka toisessa pitäisi olla jokin kohta jonka muistaa (jota tässä ei ole).
0   +1 +2
 
8
Night Child 19.02.2006
Pakko sanoa, että tää oli aika mielenkiintonen pätkä... Alun akustinen kitara oli ihana... (okei, ehkä mulla on joku addiktio akustisen kitaran soundiin, mutta kuitenkin.. =D) Ajoittain tää biisi kuulosti arabialaisten miesten "joikunalta", kunnes muuttu raskaammaksi hevirytinäksi. Ja siitä hevirytinästä juuri pidin. Piristävä kappale kuitenkin kaiken kaikkiaan, erottuu ainakin joukosta! =)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2