Sound of Unity

Re-Vision | 23.09.2003 | Synthpop
5:57

Pikkuhiljaa oon muun musaproggiksen sivussa koonnu tällästä. Suhteellisen simppeli, ns. taustabiisi. Tykkään kuitenkin ite kovasti ja onhan tässä kai edes vähän menoakin :)

8.33   1050 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=35993
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

VA 25.09.2003
Leppoisia, yksinkertaisia melodioita on kiva kuunnella. Soundit toimivat retro-ilmeellään kiitettävästi ja teknisesti kappale on hyvää jälkeä. Rummuista voisi valittaa siitä että ne ovat turhan irralliset muusta kappaleesta (joka tosin voi olla tarkoitus) ja jotenkin turhankin muovisen/ankean kuuloiset. Varsinkin basari erottuu ikävästi kaiken muun seasta. Tosin tuohon tottunee suht nopeasti. Jos tämä jotain kaipaa niin hirviätä synaleadisooloa. Astetta rankemmat breakbeat tyyliset rummut kehiin ja samanaikaisesti kunnon melodista tilutusta kovaa ja korkealta. Mukavan omaperäisen lisän tuo ainakin toisi. Mutta kokonaisuutena lähinnä "ihan kiva", ei mitään kamalan erikoista. Jäänee kuitenkin soittolistalle ainakin hetkeksi.
0   +1 +2
 
9
Imp 24.09.2003
on vissiin haettu 80 analogi soundeja?keskiverto biisi missä on kyllä ideaa.hyviä melodioita ja rakenne syht hyvä. ei niin hirveen hyvä mutta ei huonokaan.enemmän pituutta saisi olla.loppu ikäänkuin vähä kesken ja silleen
0   +1 +2
 
9
Buhis 23.09.2003
Biisi alkaa oikein mukavalla matalalla padisoundilla. Mukaan tuleva melodia on todella hieno, ja uppoaa tällaiseen kiksumieheen mukavasti. Beatti kuulostaa kaikinpuolin hyvältä, mutta snaressa ois voinut olla ehkä vielä vähän enemmän reverbiä. Kilinää ja kolketta löytyy rumpuosastosta kiitettävästi. Breikki alkaa ehkä vähän turhan yllättäen. Rakenne on vähän katkonainen, ja tuo lopun minuutti tuntuu vähän väkisin tehdyltä. Jäin kyllä kaipaamaan sitä melodiaa mikä oli vielä mukana tuossa 0.8 versiossa. Juuri se olisi tuonut ehkä sen tarvittavan lisän tähän biisiin. Ei kyllä EoS:n veroinen teos, mutta mukavaa synapoppia kuitenkin. 8,5.
0   +1 +2
 
7
sakke-makke 23.09.2003
juu-u...taustamusana toimii. toi filli, tai mikskä sitä nyt ikinä halutaan kutsuakaan, kun ihan eka kertaa tulee biitti, niin oli meinaan EI HYVÄ. tuli niinku kuumat kaurapuurot silmille aamuseitsemän aikaan. kökösti. yhellä basaarilla ja snarella edellisen patternin lopussa. vähän väkisin. ja jotenkin läpi biisin leijui sellainen haikea mutta toisaalta väkinäinen fiilis. vaikea pistää tätä ajatuksenlentoa sanoiksi mutta siis.. soundit oli ihan jees ja tekniikka pelas. snare on vaan edelleenkin mulle liian "kirkas"/"sihisevä" kuten oli aikoinaan eos:issakin. ehkä mulla on huonot korvat tai pa:t. biisin nimi on liian samanlainen kuin aikaisempi evolution of synaesthesia. liikaa samaa saundia tossa biisin nimessä siis ja ainakin mun päähän se heitti ekaks hieman luotaantyöntävän fiiliksen. No älä huoli, ei nimiseikka lopputuomiooni vaikuta, mutta mulla vaan nyt vähän kilisee päässä kun ne on niin "wannabe". ähh..mitähän mä selostan. Niin. itse musa. ok, taustamusana, passeli johonkin mtv3:n yöchattipelin taustamusaksi, mutta ilman vokaaleja ja pientä eteenpäin kehittelyä tää on vaan tällasta.. tahdonomaista leijailua. Vois kuvitella jo re visionilta tulis esim. 11 biisin levy niin tää ois yks niistä ehkä kolmesta ns. täytebiisistä - eli kyllä parempaankin pystytään. tää nyt on jotenkin tällanen kliseinen ja kuiva jatkumo LOISTAVALLE eos:älle, eli vähän laimensi menoa. 68/100
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat