Rauniot Vihan Liekeissä

Rautarutto | 15.03.2005 | Black Metal
4:24

Pagan Rites, 2. raita.

(C) J

7.50   1172 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Hatesociety 23.08.2007
Suomi on taas asiaa.
Tosiaan kuten panzeri sanoi junnaus ja jauhaus on ok kunhan sitä ei ole liikaa.Itse pidän taas laulusta mutta hirveä junnaus on liikaa.
Jos haetaan pitkää toistamista niin tulisi riffien olla pitkiä ja hypnoottisia,kuten Burzumin Det Som En Gang Var,Nargarothin Abschiedsbrief Des Prometheus tai Wigrindin tuotokset.Mutta kyllä tämä toimii,taas.
Jos biisit ovat pitkiä ja riffejä muutama kannattaa hakea vaihtelevuutta esim. rumpukomppien muutoksilla tai jopa syntikalla.Tuli tämä kumminkin kahdesti kuunneltua ja tulen kuuntelemaan viellä useamminkin,tulevaisuudessa.
Livenä biisit voisivat toimia paremmin kuin hyvin.Itse pidän omista biiseistämme livenä,mutta studioon meno vähän hirvittää.
Lyriikat olisi kovat,kaikkea kun en selvää saa.
0   +1 +2
 
7
_Panzerfaust_ 16.01.2006
Black 'n' Roll!!! Meininki on kohallaan, Riffit melko toimivia yksinkertaisuudessaan ja laulaja vetää hyvin.

Mutta, mutta. Taas tulee tämä junnaavuus ja paikallaan jauhaminen eteen, kun riffit on pariin otteeseen vetästy ympäri. Ei kuiteskaan huono biisi, mut minuutti tai puolitoista pois pituudesta. Jos "koukut" on tylsät ja riffit vähissä.
0   +1 +2
 
7
Koura 25.09.2005
Saundit jälleen jotakuinkin kohdallaan, kuten myös menokin, mutta tässäkin on vähän vaihtelun puutetta.. lisäksi laulujen särkeminen häiritsee jonkun verran.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta