Robottikaan ei aina jaksa eikä viitsi

Rami Airola | 19.02.2005 | Synthpop
3:13

Kasarinkaltaista hitaahkoa, mutta melkoisen tiukkaa raastoa. On turha kuvitella, että robotit aina haluaisivat tehdä töitä. Eivät hitto vie halua!

8.54   1944 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 114173 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

johjoh 31.07.2005
Tää on mun suosikki! Kuumehoureissakin diggailin tätä :) Se kohta jossa bassomainen elementti alkaa laskea piisiä on aina hieno! Hm, robottiääni olisi kyllä jossain kohtaa aika makea.
0   +1 +2
 
9
Arekushi 01.05.2005
Alkuäänistä tulee heti mieleen robotit:P Tunnelmallinen biisi, sopisi erittäin hyvin videopeliin. Hieman synkät melodiat (tulee Konamin säveltäjät mieleen) luovat tosiaan ehkä hieman ankean futuristisen tunnelman, valtaavatko koneet maailman? :)
0   +1 +2
 
9
Tää on mukavaa musiikkia, ja oikeesti mulle tulee taas tuo miami vice mieleen ja sit, ihme kyllä, Spy vs. Spy peli MSX:lle. Tässä tais olla kyllä hivenen tuota Megadeth vaikuttetta tossa välissä :) Ysin arvoinen piisi.
0   +1 +2
 
Hih luulin että alku on koko biisin pituinen teema, mutta alkoihan siellä tulemaan jotain musiikillisiäkin elementtejä mukaan. Ihan hauskan kuuloinen biisi, miksausta voisi parantaa, diskantit jäävät aika vajaiksi ja stereokuva aikasen monoksi, voisi hyödyntää hieman noita stereokikkoja niin kuulostaisi valtavalta. Rummut todella kasarit, mutta se on ilmeisesti tarkoituskin. Lisääppä hieman "robottikaan ei aina jaksa eikä viitsi" kraftverk soundilla vocoderilla, niin tulee hyvä.
0   +1 +2
 
7
Einsteins 11.03.2005
Joo ehdottomasti sielä 80-luvultä, Rumpukone läiskyy kuin TT Oksalan tuottamana. Ei biisinä ihan kelvoton, mutta mikäs tästä puuttuu? Laulu. Ehdottomasti peliin. Lähin mielleyhtymä joka tulee mieleen on jonkin halvan poliisisarjan tunnari.
0   +1 +2
 
9
Urjala 11.03.2005
Kylläkylläkyyyllä, ei tarvitse edes kuunnella kuin alkumetrit niin tiedän että onpas tiukka meininki, juuri tällaisista saundimaailmoista minun musiikkimakuni on saanut suurimmat innoitukseni. Pelimusiikkia, animaatiomusiikkia, syntikkapoppia, ihan miten sen haluaa sanoa, mutta ainakin on todistus siitä että yksinkertaisilla elementeillä saa luotua hyvin monipuolisen ja intensiivisen tunnelman (varsinkin kun miettii miten biisin nimi kytkeytyy itse musiikkiin). Vaikka innostunkin näistä saundeista ja soinnutuksista ja arpeggioista helposti, niin täytynee muistaa silti että sinänsä kappalehan ei tuo tyylilajiin paljoa uutta, mutta onpahan hyvä tyylilaji ja sinänsä monesti tämän lajin kappaleet tungetaan minun makuuni liian täyteen kaikkea eikä keskitytä siihen pääteeman ylläpitoon. Oikein hyvä kipale siis.
0   +1 +2
 
8
Mustepullo 11.03.2005
Hyvä intro jonka jälkeen kasarifiilistelyä oikein tosissaan. Pidän biisin yksinkertaisesta ja toimivasta pohjasta. Melodiat myös simppeliydessään vangitsevia, kyllä tätä kehtaa kuunnella naapureidenkin riesaksi asti.
0   +1 +2
 
9
Torniojaws 11.03.2005
Arvaan, että Fruity Loops ;) No, ihan näppärät soundit, tosin hieman turhan defaultit, voisit kokeilla säätää instrumenttien asetuksia hieman raaemmin, niin tulee omaa soundia. Jos kasaria haluat, niin kyllä voisit vielä rohkeammin lisätä reverbiä ja gatea virveliin. Ihan mukavan kuuloista noin yleisesti, tulee osittain mieleen Unrealin soundtrack.
0   +1 +2
 
8
Kommenttirinki. Mukavan menevää ja letkeää poppia, ja piristävä biisin nimi ja kuvaus :) tykkäilin.
0   +1 +2
 
8
kitara 2 21.02.2005
Biisi lähtee käyntiin aivan huippu riffillä,tarkotan kohtaa ,jossa rummut alkaa paukuttaa.Tulee hiukan mieleen yx jordan rudesin biisi.Tää menis aika kivasti johonki peliin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat