Communicate

Raastin | 10.08.2004 | Techno
8:05

Raastimen kauan odotettu paluu. Kolinaa,tiukka bassolinja ja päätäheiluttava groove.

9.75   672 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Metratronic 04.09.2006
tää on kyl helvetin kova!!!
0   +1 +2
 
Stocco 04.11.2004
Leppoisaa tehdaskolinaa. Pehmeästi vyöryy eteenpäin. Draivia on ja se riittää. Kivoja kolahduksia ja rytmittelyä.
0   +1 +2
 
10
corter 10.08.2004
Alkaa mukavan massiivisesti, hätkähdin kun tuli tollanen mukava meteli heti alusta. Soundit on kivan sairaita ja kieroituneita. Itse biisissä on todella paljon m.u.n.a.a ja loistava meno kokoajan. Vähän enemmän olisin ehkä perkkareita kaivannut mutta onhan tässäkin mukavasti. Tuo pienehkö breikki tossa tuli mukavan yllättäen. Breikin jälkeen tuleva uusi ääni ei ihan sovi, ainaakaan aluksi mutta kyllä se sinne biitin alkaessa menee. 4.20 on todella hieno kohta, ja siinä on tuollainen kiva äänikin. Vokaalien puhuja puhuu näyttävästi astetta enemmän nenäänsä, kuulostaa ihan kuin sillä olis paha nuha. Breikin jälkeen alkaa taas tuo sairas meno. Todella loistavaa, pitääkin ladata samantien koneelle.
0   +1 +2
 
9
Twight 10.08.2004
Kuinka kauan odotinkaan uutta musiikkia Raastimelta! Raastimen 'Second Chapter' on ehdottomasti lempitechnokappaleeni Mikseri.netistä ja uusi tuotanto on enemmän kuin tervetullutta.

"Raastimen kauan odotettu paluu"? Tämä on siis ennenkin ollut Mikserissä? Paljon mahdollista, pieni muistikuva siitä on..

Mutta asiaan:
Communicate on... teollisuusäänitechnoa? Kolina tekee tehtävänsä mutta bassolinja valitettavasti tuottaa pettymyksen. Siinä ei ole voimaa ja valtaa tarpeeksi ja se on vähän tönkkö. Biisi on muuten tiukka ja menevä. Microsoftin puheääni Sam? Ei oikein vaikuta. Mutta soundit, rakenne, menevyys ja masterointi ovat varsin onnistuneita.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta