Swaying

QUIET | 15.01.2004 | Pop
4:52

New Dawn Sessions-promon lopetusraita

9.52   4367 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

tiuku. 03.10.2005
laulusta tuli mieleen The Cure ^^ Kaunis kappale kertakaikkiaan.
0   +1 +2
 
9
<AurinGoinen> 09.06.2005
Tosi Ok biisi, alkokin ihan hienosti ja biisiin jäi "koukkuun". Pitääkin kuunnella noi kaikki muutki kappaleet!! :D
0   +1 +2
 
10
millan 23.05.2005
tosi ihana oli tämä kyllä! hyvät noi kimeet äänet melkolopussa ja muutenkin kaikkee kivaa oli :) muutkin piisit ovat taitavasti tehtyjä -> faniuduin ! tuli vähän mieleeni yksi coldplayn kipale, nimeä en muista...
0   +1 +2
 
10
sikasikasika 02.02.2005
Mukava groove, sellanen pakottamaton ja rento. Väliosasta tuli vähän mieleen Bowien "avaruusajan" tuotanto, soinnuista tai efekteistä, en tiiä. Huikeeta.
0   +1 +2
 
9
Okapi 04.11.2004
Tässä on aika mukava tunnelma. Laulaja kismittää tässäkin vähän, ja jonkinmoinen särmä jää puuttumaan, mutta ihan jees meininkiä. Mikseri-tasolla erittäin hyvää.
0   +1 +2
 
8
Thego 31.10.2004
Modernista brittipopista imetty kiitettävästi vaikutteita. Sieltä täältä löytää viitteitä ja fiiliksiä, mutta tilkuista on saatu kuitenkin ihan oman näköinen kangas. Jos teillä on laitteet joilla näin hienoa tulosta tekee, niin voisi melkein odottaa jotain rohkeampaa ja kokeellisempaa. Tai mistäpä tiedän onko tämä se teidän radiokoukku. Hyvin mahdollista.
0   +1 +2
 
9
hipit 30.10.2004
Purkkaa, ei jytää. Mahtimeininki jätkillä päällänsä. Tämähän voisi olla vaikka kansainvälinen radiohitti.
0   +1 +2
 
10
kudusai 30.10.2004
Hienoa, että tulee vastaan poppista, joka ei ole peruskamaa. Hyviä soundikikkailuja, jotka miellyttävät korviani. Alun ja lopun pulputukset ja lopun kitaravinkumiset olivat hienoa ja se mikä on niiden välissä oli myös hienoa kuunneltavaa. Laujalan tulkinto on loistava. Valmiin kuuloista kamaa. Hienoa. Nyt tuntuu siltä, että täytyy antaa kymppi, joten annan kympin.
0   +1 +2
 
10
Verenn 23.10.2004
Tässä alkaa olla sitä jotain mikä saa biisin jäämään mun winampin soittolistalle pysyvästi.

Laulu toimii, rummut/basso gruuvaa (jälleen!) ja kitarat on mukavat (aavistuksen jopa "pistävät"). Morphinen jälkeen tosin nää kirkkaammat studiosoundit saattaa vähän hämätä..

Tää on kaikin puolin hyvä biisi EP:n lopetusraidaksi. Jos ei ois kuullut rokimpaa matskua ennen tätä teiltä, niin eihän tää tietenkään säväyttäisi samalla tavalla. Mutta kun tietää että se hittikin osataan tehdä niin tässä voi keskittyä vain nauttimaan.

Tosi erikoiselta soundaavia koukkuja on kyllä ja tässä biisissä on hitosti dynamiikkaa. Erilainen kappale, herkkä ja tunnelmallinen, paljon psykedeliaa ja mielikuvia luova, kitaroilla maalataan tosi taitavasti - oikeestaan tää biisi on aika loistava esimerkki siitä miten hyvin sovittava bändi saa jokaisen jäsenen löytämään paikkansa niin että musa toimii. Ja tästä kuulee aidosti sen, että on tehty sydänverellä. Joku voi pitää biisin rakenteen ratkaisua/toteutusta tylsänä ja haukotella, mutta mun mielestä se on tiettyyn mielialaan just sitä oikeeta musiikkia, mitä sen pitääkin olla, ja tyylitietoisesti tehtynä. Se on se viimeinen niitti, joten mitäpä tässä pihtailemaan..
0   +1 +2
 
10
theplan 15.10.2004
Jaahas, onkos tää jotain kokeellisempaa, kysyn, ja vastaan itse: ei sentään, ainakaan liiaksi. Hyvä tunnelma, rytmi svengaa kivasti. Sävellys tuntuu kiinnostavalta, soitto toimii, kuten laulukin. Pikku yksityiskohtana mainittakoon kiva bassokuvio. Lopussa jatkettiin hauskalla kokeilulinjalla, olin kuulevinani mm. väärinpäin äänitettyjä kitaroita!? Kokonaisuutena erittäin nautittavaa kuunneltavaa! Taidanpa tyrkätä taas kympin :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2