Dark Symphony

Protect The Hostile | 07.04.2005 | Trance
4:39

Toinen Kokonainen Biisini..ja tällä kertaa ei remixi mistään :) vaan alusta asti hiellä ja tuskalla työstetty!!!

Vähän synkempää menoa trance hengessä :)

\,,/

7.86   2383 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

GrimErazer 29.04.2005
Hikeä & tuskaa on varmasti nähty, uskon sen. Silti varsinkin alkuosa kaipaa työstämistä, biisin liikkeellelähtö on hiukan väkinäinen. Hiljainen kohta tulee liian pian, ja sen olisin itse toteuttanut aikalailla eri tavalla.
Ideaa kyllä löytyy, paikka paikoin ihan kuunneltavaa. Muuten kyllä paljon ennalta tuttuja elementtejä.
Tästä on hyvä jatkaa!
0   +1 +2
 
8
Vespe 17.04.2005
Ihan jees kappale. Synkät maailmat tosiaan tässä pyörii :P

kaiku on ehkä vähän liian isolla.. Yritystä ja asennetta tästäkin biisistä löytyy enemmän ku levylle ehtivistä biiseistä mutta soundimaailma on heikompi, syynä fruityn perussamplet ja plugit, niillä ei saa oikein mitenkään tajunnanräjäyttävää matskua.

Mukava biisi, soundimaailmaa vaan pitää parantaa plugeilla ja sampleilla. Hyviä freeware plugeja ja sampleja löytyy netistä vallan mahdottomasti että ei muuta ku googlettamaan.

Tästä on hyvä jatkaa :)
0   +1 +2
 
Markus Y 08.04.2005
Kyllähän tämä jossain baarissa taustalla hyvin menisi, mutta ei oikein näin kotioloissa iske. Ei oiken minun musiikkiani valitettavasti, joten jätetään tuo arvosanakin antamatta.
0   +1 +2
 
5
tällaisia on sata tusinassa. Täysin tusinakamaa, joka ei säväytä niin millään tavalla...
0   +1 +2
 
HraH 07.04.2005
Varmaan tää Corollassa karvanoppia hytkyttää, mutta metalliäijän on paha sanoa tästä yhtään mitään. Ei mitään hajua, onko tämä omassa lajissaan hyvä vai huono vai jotain muuta. Onnea yritykselle.
0   +1 +2
 
9
argon 07.04.2005
Plussaa heti siitä, että maltetaan toteuttaa biisi hieman synkemmässä sävellajissa kuin trance-biisit yleensä ja sehän auttaa ottamaan pesäeroa muihin genren edustajiin. Miellyttävää oli myös se, että maltettiin rakentaa dynamiikkaa keskimääräistä enemmän kuin mitä genressään yleensä kuulee viisuihin sisällytetyn. Biisi ei myöskään ollut liian pitkä.

Kehityspuolelle jäi vielä soundipolitiikan hiominen, eli himpun verran paksummat soundit bassopuolelle kun saisi niin toimisi varmasti vieläkin paremmin. Nyt jo kuitenkin hyvä esitys, varsinkin jos kyseessä oli peräti toinen kokonainen oma biisi... joten saa nähdä mitä tuleman pitää jatkossa, kun viisuntekijänä näinkin hyvää jälkeä saa toteutettua harrastuksen varhaisessa vaiheessa. Hyvä!
0   +1 +2
 
8
MacFly 07.04.2005
Jes, ensimmäistä kertaa aikoihin kommenttiringistä tulee jotain muutakin kuin hevi tai rokkimusiikkia. Basari mätkyttää niinkuin pitääkin, ehkä pikkasen liian lujalla kuitenkin? Trancemusiikin kaikki kliseet tästä ainakin tuntuisi löytyvän. Kieltämättä aika synkähköä transeksi, ei tulisi sen takia mentyä tanssilattialle tätä joraamaan. :) Tuo pääliidi on vähän liian yksitoikkoinen että se itsestään kantaisi tätä biisiä. Toistaa itseään ehkä hieman liikaa, enemmän vaihtelua niin vot. Soundit ovat aika jees.

Ihan kelvollista tanssiketkupeppuheiluu musiikkia!
0   +1 +2
 
madonnas 07.04.2005
En kyllä osaa tai pysty sanomaan Trance tai konemusasta yleensäkään mitään järkevää, koska perehtyminen aiheeseen on jäänyt välistä :) Mutta kyllähän tässä on aika vinhan kelluva tunnelma, hieman ambienttinenkin jos voinen sanoa. Syntikkasoundeista plussaa, tulee ihan Hammerin 60-lukuiset kauhuleffat mieleen!
0   +1 +2
 
7
Riku Rotten 07.04.2005
Kaikua on tarpeeksi, kuin tyhjässä hallissa toi syna. Tekijästä löytyy potenttiaalia, jos tää on tosiaan vasta toinen biisi. Laulut tosta oikeestaan puuttuu.
0   +1 +2
 
damn_pc 07.04.2005
Takuulla täyttää kaikki genrensä kriteerit eikä kekseliäisyydesään jää keskitason alle
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4