Still The Same

Pretend | 18.02.2003 | Rock
3:54

Pitkäksi venynyt projekti, jonka heitin lopulta demona ulos. Tarinaa niiltä illoilta kun on vaan niin hemmetin kyllästänyt omaan naamaan. Aikamoisen surullinen biisi. Kommenttia.

9.33   1409 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=17170
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
jOhny Murmel 10.04.2003
Iäm in lööf (:
0   +1 +2
 
Nyhde 15.03.2003
Mm.. Mielestäni taustoissa oli todellakin hyvin potkua, mutta laulu tuntui hieman ponnettomalta. Äänenlaadusta muuten erityismaininta, sillä kaikki kuulosti aika lailla mukavan kirkkaalta ja silti tietynlainen rupuisuus onnistuttiin säilyttämään soundeissa. Kertosäe oli todellakin hieno, mutta laulu olisi voinut olla vähän räväkämpääkin. Taustoissa pidin erityisesti tuosta delaylla varustetusta soundista. Olisikohan tuo nyt joku korkealta soitettu sine-soundi tjs. Biisin alussa siitä tulee muuten erittäin kätevästi mieleen Röyksoppin biisi Eple, mutta eipä siitä nyt sen enempää. Kova biisi, mutta laulua voisi tosiaan vielä kehitellä eteenpäin.
0   +1 +2
 
Stocco 25.02.2003
Kyllä tämä johonkin leffaan sopisi vallan mainiosti. Jotenkin kyllä väsynyttä laulua. Rohkeutta lisää vaan. Melodia oli siis hyvä kuitenkin.
0   +1 +2
 
9
mosambiqueah 18.02.2003
Ihan mukavan kuulonen biisi. Huomaa ainakin että sulta löytyy aineksia. Hieman kuitenkin vielä kaipais hiomista esimerkiksi (laulujen) miksauksen osalta. Laulamista sinun kannattaa ehdottomasti myös jatkaa, et ole ollenkaan toivoton tapaus, vaikka hiomistakin toki löytyy. Lauluäänesi sekä laulutyylisi tuo hyvin paljon mieleen 22pistepirkon laulajan, joka ei mielestäni ole yhtään huono asia. Kyllä se 9 pitää antaa.. lisää biisejä mikseriin!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat