No One Left To Trust

Preslee | 24.10.2006 | Trip-Hop
3:58

Tuollainen... En ole tyytyväinen, mutta saa kelvata. Kertsi kuulostaa aika hirveeltä, mutta säkeistöt toimii ihan yes... Toivottavasti olette eri mieltä ;)

9.43   894 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=234960
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Heavenlytrolls 25.10.2006
Viola tuli aika kivasti mieleen. Kyllä mää kertsistä diggailin, eikä muutenkaan ollu huono.
0   +1 +2
 
JamesMercy 25.10.2006
Vokaalit töksähtävät ainakin itselleni heti alussa. Tuommoista tylsää ameriikanrokkivenkoilua, en semmoisesta vain tykkää. Muuten kaikki onkin aika hyvässä kuosissa. Piano on erittäin mieluisa, rytmiosastolta löytyy kivasti kikkailua ja variaatiota. Toimivaa. Melodiset jutut jäivät pääsääntöisesti ehkä turhan vaimeiksi vokaalien ohessa, muutenkin ne oli nostettu ehkä turhankin näkyvään osaan. Hyviä synajuttuja löytyy. Kokonaisuus on jotenkin liian hajanainen, ei ihan imaise sisäänsä parhaalla mahdollisella tavalla. Nuo d'n'b -henkisillä rummuilla varustetut hetket ovat biisin parasta antia, ja erittäin nautittavasti toimivatkin.
0   +1 +2
 
9
Hyvän kuulonen vaik äänen laatu on jotenkin viturallaan tässä :/
0   +1 +2
 
9
*jOeL* 24.10.2006
Aika sellanen hidas tempoinen ja letkee.. :) Kyl mun mielestä kertsi toimii ihan hyvin.. :) Ei valittamista.. Biitti on hyvä ja toimiva.. Mukavan kuulonen kappale näin kokonaisuudessa.. Piano tuo lisäpisteitä!!+++ ;)

0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat