Counting Stars

Preslee | 01.10.2007 | 2-step
3:44

Uusi biisi mikseriin, pitkästä aikaa.

9.60   601 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
*jOeL* 05.10.2007
Lopultakin.. :) Uutta jäbält on tullu odoteltuu jo jonkin aikaa.. Ollu vähän hiljaista ja osittain ehkä vaa hyvä asia kun halu kasvaa siinä odottelus.. :P Ja ei voi muuta sanoa ku että kannatti odottaa.! Mahtava kappale taas sulta, ei jätä varmaan ketään kylmäksi..

Biisissä on tosi hyvä tausta.. Mukava piano melodia ja tollasta sulta perus rumpuu ja säröö.. ;) Mikä kuulostaa kertakaikkiaan aina vaa paremmalta! :D
Osaat nää kikkailut ja muut että saat biiseihin tämmösen fiiliksen.. :) Mukavaa efektiä myös laulussa käytät.. Saa äänen kuulostaa tommoselta jännältä mutta erittäin hyvält ja biitin kanssa yhteensopivalt.. :)

Miksauksista ja muusta tommoisest turha ees enä sulle mitää sanoa ku alkaa olee sullaki kokemusta jo sen verran että ne on täysin hanskassa! ;)

Kokonaisuudessa tosi hyvä ja onnistunut teos jälleen kerran sulta.. Ei mitään moitittavaa, eli täys 10 tulee tästä!
0   +1 +2
 
9
spintonik 04.03.2008
Akustista kitaraa, viulusamplei, kellosoundeja, pianoa särön kautta ja todella iskeviä bassolinjoja.... Sä vedät ihan omaa linjaa ja millä tyylillä! Biisinä tämä on puhdasta kymppiä, mutta ihan samaa mieltä en ole kanssasi rumputuottamisesta - sun biisit hyötyis oikeasta rumpalista. Nyt tietynlainen 16-track step sequencer väärinkäyttö paistaa läpi, samaten kuin rumpusoundit on aika simppeleitä ja niihin väsyy biisin kuluessa. Mutta pienet napinat sivuun, tämä on ihan selkeetä fanittamisen arvoista musaa joka ansaitsisi paljon enemmän julkisuutta kuin mitä nyt saat.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta