Distro

plink | 09.11.2004 | Techno
5:38

Tämä on aika kovaa raastoa piipityksien ja raidituksien kera. Säröä ei ole säästelty ja pientä filtterikikkaakin löytyy.:) Kesältä 2003.

9.00   661 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

FOT 13.01.2005
Biitti-puolessa on taas loistavaa draivia. Hyviä vingutuksia ja minimalistista menoa, kyllä uppoaa taas niin pirun hyvin. Tuo särö kyllä luo tuohon sellaisen kivan "massiivisen" saundin, muutoin saattaisi kuullostaa melko kuivalta. Lopussa jumitellaankin sitten todella hyvin. Taas todella hyvä biisi
0   +1 +2
 
9
Stocco 22.12.2004
Luulin, että oli tullut vihdoinkin uusi Plink raina, mutta erehdyin :( Olikin vanha tuttu. Tosi kova biisi silti. Mäiskii varsin mukavasti. Ihan top3 Plinkkiä. Mielestäni tässä on sopivasti muutosta ja silti sitä raakaa monotustakin, joka vaan toimii niin pirun hyvin. Tekee aina mieli kääntää nupit kaakkoon.
0   +1 +2
 
tiitus 09.11.2004
todellakin iskee. kuuntelin jotain hirveetä pop veisua tuossa kun klikkasin tätä, ja tujusin miksi raaka soundi on vaan Niin paljon parempaa.

no valituksen vuoro, musta noi peltien soundit ei ole mielyttävät. ja rakenne on sekava ja pomppiva, olisi ehkä parempi monotonisempana, paljon monompana.

mutta tuo basarin soundi on todella toimiva ja mielyttävä, ja pieni filtteri kikkailu ei ollut ainakaa häiriöksi.

eli kappaleen ongelmana on liika hyppiminen ja rakenteen sekavuus, jos tätä niinkuin tanssi raitana ajattelee,niinkuin minä tekno biisejä tuppaan ajatella.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta