Weisthor

Pestherd | 10.09.2012 | Black Metal
3:04
9.00   246 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Pohjois-Korea 07.05.2013
Teki pitkästä aikaa mieli kuunnella bläkkistä niin piti laittaa tää soimaan. Vitusti parempi kuin muistan, varmaan eniten fiiliksestä kiinni että miten toimii. Just tällä hetkellä kolisee helvetin hyvin ja ei ollut yhtään niin ylilyövä kuin mitä muistin. Hyvä riffi tos lopussa!
+2   +1 +2
 
Snacke 13.09.2012
Aito meininki, kolkko ja ahdistava. Haluan ehdottomasti monoversion. Stereo on niin kaunista, teknistä ja neitiä.
+2   +1 +2
 
Heijala 12.09.2012
Mie haluaisin tähän muitakin sointuja kuin E:n ja sen mikä sen vieressä on.

Soundit on ihan vitun kovat.
+2   +1 +2
 
Funereal 12.09.2012
Tän saundissa ei kyllä mikään toimi. Tämä on nyt vain huonosti miksattua paskaa. Se, että oot yrittänyt sotkea konerummut jollain säröllä ja reverbillä, ei poista sitä tosiasiaa, että pellit kuulostavat aika rumilta. Oliks tässä vokaalitkin? Perinteisesti en niin kovasti välitä, mikäli black metalissa saundit ovat kotikutoiset, yleensä suttuiset saundit jopa tehostavat tunnelmaa, mutta kyllä niin on, että rajansa kaikella.

Hyvällä maulla sotkuisia saundeja on esim. jollain Vordvenillä tai Paysage d'Hiverillä. Mikä erottaa sitten ne tästä? Jaa-a, paha sanoa. Tästä ainakin kuulostaisi puuttuvan ylätaajuudet ihan täysin kokonaan. Ja myös ylemmät keskitaajuudet. (Spektrin perusteella havaintoni pitää jopa paikkaansa!) Sen takia kaikista saundeista puuttuu presenssi, eikä kaikkea edes kuule kaiken muun alta (kuten niitä vokaaleja).

Sävellyksellisesti tää nyt on aika perus Drudkhia, josta en itse oikein välitä, vaikka olen oikein yrittänytkin. Mut jos joku tykkäis Drudkhista ja tää ois miksattu "aavistuksen" verran paremmin, niin voisin jopa suositella tätä sille.
+2   +1 +2
 
8
Deadful 12.09.2012
Tosi Drudkh-henkisiä juttuja, ainaki kitaroiden osalta. Soundimaailma nyt on tätä juttua, mutta ite kaipaisin ihan vähä lisää selkeyttä siihen. Ihan vähän. Diggailen tuosta, että voksut on tosi ohkasta muminaa taustalla. Tuo vähän lisää evil-faktoria oikeassa määrin. Tee lisää tätä kamaa. Voisin pitkästä aikaa antaa iha numeronki!
+2   +1 +2
 
Pohjois-Korea 12.09.2012
Tää parantuu selkeesti tosi paljon loppua kohden. Toi eka sointukierrotus ei iske silleen niinko hirveesti, mut sit puolen välin jälkeen tulevat riffit on tosi jeessejä. Ehkä niitä vokaaleja saisi kuulua muuta kuin epäselvästi sieltä taustalta, mut ehkä se sit on joku olennainen juttu täs. Rumpusaundit on kyl aika hämmentävät.
+2   +1 +2
 
Fitz 10.09.2012
Onpas grim ja frostbitten. Kerrankin rummut ei oo sitä fl studio looppausta, ihanaa <3 Soundit tekee tehtävänsä, eli on tosi black metal. Toimii tässä yhteydessä, sä oot kyl aina osannu löytää ton BALANSSIN, mitä tulee black metal -soundiin.
Riffit on hyviä ja junnaavia, tunnelma on mainio läpi biisin. Lisää vaa tälläst, jumansvit!
+2   +1 +2
 
JyRSiö 10.09.2012
Aika julmetun kova. Onks täs IHAN_ITE_SOITETUT_RUMMUT nyt? Upea tuo "a-ha" hokema. Tai en tiiä onko se a-ha mutta siltä kuulostaa :D Mukavan painostava tunnelma. Ja mainittakoon vielä että hieno toi viimesenä toistuva riffi, se melodiaVIPPI mikä siinä tulee aina kierron lopus. Ei tästä nyt mitään pahaa keksi, ainut että kaipasin vähä matalempia soundeja. Mutta ei sekään oo sinänsä huono juttu koska tällästä kylmää diskanttiajyystöähän blackin kuuluu olla.
+2   +1 +2