Näinä aikoina on haaveista vaiettava

Perilliset-band | 02.12.2009 | Country
3:04

Tämän ajan raatelema rakkauslaulu

9.43   1245 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

tuntematon_pelle 31.10.2012
Tulipahan tähänkin pitkästä aikaan palattua! Mahtavaa! Tällaista fiilistä ei ihan jokainen artisti biisiinsä pamauta. Mitäpä tässä muuta höpöttämään.
0   +1 +2
 
10
merri- 16.02.2010
Ei voi mitään, noista 255 kuuntelusta varmaa 50 on multa. Uskomaton biisi. Tämä on tällä hetkellä ehdottomasti minun lempparibiisi, mulla tulee vierotusoireita päivän aikana jos en pääse kuuntelemaan tätä. Vesa-Matti Loiri goes CMX, mutta silti tämä kappale tarjoaa jotain niin omaa ja uniikkia. Laulajan tekniikka ja tulkinta on viskin kyllästämää ja kaunista, se koukuttaa ja huumaa ja sitä tahtoo vaan lisää vaikka tietää että kuuntelu aiheuttaa vilunväristyksiä ja toivottomuuden ja ahdistuksen tunnetta... Tulen palaamaan tämän äärelle vielä monesti.
0   +1 +2
 
9
digius 06.02.2010
"Suomi-outlaw-kantria" tässä on ehditty kaivatakin! Hieno on tämän solistin baritoni, ja samoin biisin raskaus bassosoundia myöten tukee kyllä tuota loistavaa tarinaa aivan täböllä, loistavaa tarinointia, kuten katrissa pitääkin olla!! Alun sellosoundikin on helposti hyväksyttävissä, mutta sitten taas tuo synasoundi, ..aivan karsee...
Silti kovasti tämä jää kovasti positiiviselle puolelle, sillä idea on mainio ja sovitus lopussa soivaa teemaa myöten tehokas. Tämä on sitä uutta joka saattaa breikata isosti sopivan ajan koittaessa. Onko tämä jo se aika...?
0   +1 +2