Battle plans, Gin and Hypertonic

Oriomyth | 01.01.2009 | Alternative Metal
3:38

Triotumistamme juhliessa ja suunnitelmia maailmanherruudesta punoessamme loimme sitä helpointa, eli Spacemetallia.

8.00   480 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 362279 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Haava 07.05.2009
Nyt päästäänkin sittten tälläiseen perheheviin ja monipuhalteluakin on vaikka vähn rajoitetummin kuin "Deep space Sirens":issa. Tälläkertaa bassopäähän on saatu vähän syvyyttä. Muuten vähän pinnallinen saundi silti taas. 70-luku Progemaista toitoa ja omituista puolmelodia "impro"-tyyppistä vääntelyä. Fiilis pysyy yhtä käsittämättömänä kuin kaksi pientä tipua päässä syömässä jotain tummaa tahnaa.

Eli siis varsin mielenkiintoinen kipale, joka vaan pitää pihdeissään koko matkan eikä jätä kuulijaa rauhaan edes lopttuaan. Tämä on sekä hyvä, että ei tylsittynät yhtään. Huono, että silti en oikein missään välissä ihan saanut kiinni. Mikä siis lienee tarkoituskin, mutta siis silti. Jeez!

Paljon on kamaa kolmessa minuutissa. Mitäs jos kokeilist sitä vinkkiä jota moozartille sanottiin legnedan mukaan: "Kamalan paljon nuotteja. Kokeilisit jättää osan pois?"
0   +1 +2
 
Ymmyrkäisen soikeaa sorvailua.

Hienoa tunnelmaa, värikästä maisemaa.
Biisi on yllättävän kaunis vauhdikkuudessaan, jotain tarumaista ja sankarillista tässä selkeästi kehkeytyy usvasta.

Erittäin onnistunut miksaus, äänimaailma on todella ehjä, ei häikkää missään vaiheessa biisin kulussa. Ihastuin tämän teoksen menevään otteeseen ja nousujohteisuuteen.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta