pore05

OptimusCrime | 24.03.2005 | Tech-Trance
5:04

pore04 uudelleen masteroituna ja miksattuna. uusi bassline ja paremmat soundit.

9.00   1459 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
PhuketSyndicate 20.06.2010
Tämä on mielestäni oikein hyvä laulu. Kymppiä en antanut siksi, että aikanaan vanhasta CD-soittimestani kuului tuollainen heinäsirkan sirahtelu, kun se vähän sai tärinää. Ota se TSRIIT pois sieltä, niin tästä tulee oikein oiva laulu. Muutenkin olet mielestäni mainio laulu- ja soitinyhtye.
0   +1 +2
 
Onhan tää parempi kuin originaalirynkytys. Siistimpi. Nätimpi. Toimivampi. Kömmähtelemätön. Eteenpäin hyvin soljuilevainen. Vetävä.
Oikein vietävän vetävä. Pikkusen tuo heinäsirkan kovaäänisyys tuossa häiritsee. Varsinkin alussa. Hieman sitä hiljemmalle miksailisin. Haikkojen mukaan tullessa ja äänen lyhentyessä se kuitenkin soljuu hyvin sinne kaiken sekaan ja tekee rytmille juuri sitä tarvittavaa lisäkivaa. Pitkä TRIIIIT kuitenkin häiritsee nyt kovin pahasti minun musiikillista nautintoani. Auhts. Miksi sinun on pitänyt tuollainen tähän laittaa? Tee sille pliis jotakin. äääänhää!

Aivan siis upean täydellisen mahtava biisihän tämä olisi, ilman tuota heinäsirkuttelijaa. Toimii tämä senkin kanssa, mutta se on nyt jotenkin liikaa esillä ja kun se ei oikein korvaani miellytä niin se pilaa tämän biisin minulta aika pahasti.

Tämä nousee jo kuitenkin lähes sinne Forehardin ja Incolumicsen tasolle minun listallani, kun on tälläisestä musiikista kymysys. :) Pient hiontaa vaan vielä. Tästä tulee hitti.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat