have you heard this before?

olli molli | 21.04.2004 | IDM
4:08

the name tells it all
voi olla että on liian vähän bassoa. huomasin itse vasta jälkeinpäin.

7.50   1885 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Botro 01.05.2004
tää on varmaan jonku paikallis-tv:n mobilechatin taustamusaks tarkotettu renkutusta. siinä onnustui täydellisesti
0   +1 +2
 
kudusai 01.05.2004
Juu, en ole kuullut aikaisemmin. Niin bassoa tosissaan löytyy, ehkä hieman liikaakin. Tuli sellainen pilipalimusiikki fiilis tästä. Muutama mukava soundit. Hiha soundi ei miellyttänyt. Hauskan kuuloinen renkutus kuitenkin.
0   +1 +2
 
7
OlliE B. 25.04.2004
eiii laitoin pitkän kommentin mutta ei tullu. no uuestaan sitte nopeasti; en tiiä genrestä mitää, iha ok taustamusiikkina ja muutenki kuuntelin tuota pariki kertaa... en keksi mitää rakentavaa joten tässäpä tämä
0   +1 +2
 
Terok 25.04.2004
Basso oli aika aneemisen kuuloinen, pikkasen rytmiä muuttamalla tai mielummin oikealla vehkeellä vetämällä sais hieman elävyyttä aika jäykkään soundimaailmaan, kovasti tracker biisin kuuloinen.
0   +1 +2
 
8
vjal 25.04.2004
Kaunis äänimaisema alussa. Sit mukaan astuu rumpukoneesta tulleita ääniä.. En oikein diggaa niistä. Muutenkin rytmi on kovin tasainen kun genrenä on IDM, ehkä elektro olisi ollut lähempänä totuutta. Mutta periaatteesssahan ei tietenkään ole mitään väliä noilla genrenimityksillä.. Mutta paremmilla rumpusaundeilla toi olis voinut olla paljonkin parempi. Nyt se on vain hyvä.
0   +1 +2
 
7
Salminen 24.04.2004
Ei tässä kyllä ainakaan liian vähää bassoa ole, ainakin omissa stereoissani jytisee niin että paikat irtoilevat hampaista. IDM:ää ei nyt hirveän paljoa ole tullut kuunneltua, mutta siitäkin huolimatta uskaltaudun ihmettelemään noita soundivalintoja. Vanhat Last Ninja- pelit mieleen tuova pimputus oli hauskan kuuloinen, mutta basso on kyllä melkoisen ohukainen, kuulostaen jostain Casion halpissyntikasta kaivetulta. Välillä melodiat menevät omituisesti ristiin luoden epävireistä tunnelmaa, lieneekö sitten tarkoituksellista? Bassorumpu jytisee ehkä liiankin kanssa, elementit huutavat hoosiannaa tätä kuunnellessa. Kolme kertaa kuunneltuani en oikeastaan mitään kummempia tunnelmia saa tästä irti, ja oman näkemykseni mukaan juuri tunnelma on musiikissa tärkeintä. Siksi ei ylletä kuin seiskaan.
0   +1 +2
 
Jurvanen 23.04.2004
Mukavan amistava basso heti alkuun. rauhoittava...
Ehkä ilman kaikuhösseliä olisi ollut.. no ainakin erilainen. Ei sitä oikein osaa sanoa. Tähän se oikeastaan sopii. Juuri sopivan rauhoittavaa, vaikka selkeä fruity-ääni paistaa tuolta (uskoisin) välistä...
Sitten mukaan hyppii tuo amistava kick ja.. se olisi voinut olla vähän rauhallisempi. Nyt se pyrkii varastamaan liikaa biisistä. Ei hyvä.
Mutta.. Ei helvetti. taisi olla elämäni lyhyin 4 min. Niin nopeasti ja hyvin soljui biisi eteenpäin. Rauhallinen&MUkava. Juuri sopiva iltakuunteluun. Tämä meni tallentumoon. naapurikerrostalossa asuu nero.
0   +1 +2
 
Zachary 23.04.2004
Bassosoundi on tosiaan vähän lussu. Kaipaisi kunnon tuhdin tuuttauksen tuollaisen orvon tuhahduksen sijaan. Mutta se on pientä. Kappale itse on melkoisenlailla bueno. Kasvaa ovelasti ja pikkuhiljaa ja koko ajan eteen tulevian uusien elementtien myötä pysyy kiinnostavana. Taidolla tehtyä kamaa, soundit vaan ehkä kaipaisivat kautta linjan lisäpotkua. Vai kuuluuko IDM-musiikin kuulostaa just tällaiselta? IDM-genre on meinaan minulle yhäkin täysin tuntematon musiikin osa-alue.
0   +1 +2
 
7
Rain Song 22.04.2004
Ai tältäkö se IDM kuulostaa.. biisin nimi kyllä sai etsimään dejavu-tunnetta mutta vaikka olisinkin kuullut aikaisemmin en luultavasti muistaisi. Jättää pitkätukkahipin jotenkin kylmäksi.
0   +1 +2
 
Cazeus 22.04.2004
Mielenkiintoinen veisu. Parhaimmillaan toimii varmasti yöaikaan fiiliksentekijänä. Melodiat hieman pitemmän päälle itseään toistavia mutta toimivat tässä ja soundit ovat ainakin veikeät :) Ei tod. huono biisi mutta vaatii oikeanlaisen mielialan kuunteluun.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat