Euphemism Gone

-Novus- | 17.10.2004 | Alternative Metal
6:09

Tällä kertaa laulua mukana by A.Laihin ja A.Mikkolaisen suusta. Niin paskahtavaa kuin se onkin, toivon että jaksaisitte arvostaa tätä uhrausta, minulta meni reilusti kurkkupastilleja tätä tehdessä.

Älkääkä mainitko sanoillakaan soundeista, kun tiedän että ne ovat täysin syvältä.

En osaa kovin hyvin määritellä tätä, kun mukana on vaikutteita mm. dödiksestä (mikä lauluun tulee) ja industrialistakin.

Sanoitukset:

Always thinking: when will the patience
of timeless one turn into anger and punishment?
Where is a chance
there are felons born

Dear douser with oil in his hands
threatening atmosphere, fake smile on his face
The potent end wasn't just a distant voice
and always we'll realize things too late

Against the primal code all the time
lucky insects defying creation
You see it now, too:
Ivory towers we're in are falling

Shine stolen from blue eyes
critical nirvana gone rampant

Millions of fools
---------------------
Statistiikka:
Kaikki kappaleet mikserissä
Vko 43: 136

Metal top-40:
Vko 43: 32

7.92   5195 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

4
ozzzi 08.11.2006
hyi perkele.
0   +1 +2
 
5
BC Rich Beast 30.05.2006
Kyllähän soitto muuten kuulosti, mutta laulu... Ei ole minun tyyppistä musiikkia.
0   +1 +2
 
7
Tumppi_x 20.02.2005
alku oli oikein hyvä varsinkin kitara riffi ja örinäkin kuulosti ihan hyvältä.mutta sitten tuo ihme konemmainen häröily ei oikeen iskeny.mutta alku oli kummiski niin hyvä että uudestaan piti kuunnella.sanoihinkin on näköjään panostettu jonkin verran.saundit oli joo taas aika huonot niinkuin monella muullakin täälä mikserissä.

mutta 7 annan koska alku riffi oli sen verran hyvä
muuten biisi oli aika mitään sanomaton
0   +1 +2
 
8
pete78 18.12.2004
ikävä kyllä kohtalaisen kokonaisuuden pilasivat suht tunkkaset saundit, mutta ainahan on jotain jota parantaa...näkisin että potentiaalia on kunhan se saadaan vaan paremmin ulos \,,/
0   +1 +2
 
8
Chrism 16.12.2004
Mielenkiintoista mun mielestä. Saundien takia en voi antaa 8 enempää. Ne eivät tee oikeutta biisille ja paljon jää niiden takia peittoon. Vähän turhan minimalistista myös makuuni. Mutta kovaa shittiä kyllä ja ilmoittele kun tulee seuraava biisi nettiin...
0   +1 +2
 
9
Oceansoul 12.12.2004
voin uskoa että kurkkupastilleja meni paljon.
Laitoitteko te laulut pätkissä kasaan vai suorilla ja laulajat vetivät pastilleja säkeistöjen välissä vai?
no anyway hieno biisi se huilulta kuulostava juttu siellä välissä oli kiva.
Tykkäsin.
0   +1 +2
 
6
Toopi 12.12.2004
Olisin odottanu kyllä parempaa...alku oli hyvä kunnes "laulu" alkoi... Rumpusoundit oli kyl tässä mielestäni aika särähtävät. On biisissä kyllä elementtejä josta pidän kuten toi loppu osa. Sanat aika tyypilliset tämän genren muihin biiseihin verrattuna. Mut annetaanpa numero saatanan mukaan.
0   +1 +2
 
8
Borgnagar 08.12.2004
Eroaa ONNEKSI siitä satan,satan, osastosta, mutta eikö mitenkää voisi olla mahdollista öristä suht. selvästi, siis tiedän että ei joka perkeleen sanan tarvitse eikä pidäkkään kuulua selvästi, mutta jos puolet saisi selvää ilman lyriikoiden ulkolukuakin.... Etenkin jos keikoille meinaatte....
0   +1 +2
 
9
kudusai 04.12.2004
Biisissä ei ole ainakaan menty sieltä missä aita on matalin ja on etsitty hieman omaperäisempiä ratkaisuja, siitä plussaa, kuten myöskin biisin moniosaisuudesta. Laulut mielestäni vedetään ihan hyvin, ainoastaan "against the primal code all the time..."-kohdassa laulu hieman tökkii ja siihen ei oikein ole saatu voimaa taakse ja se kuulostaa vähän löysältä, ehkä puhdas laulu olisi sopinut siihen. Sävellys on ihan mukana, alku varsinkin luo oikein mukavan tunnelman rahinoineen biisiin, hieman riffeistä tulee mieleen tuolla vaikutteissakin oleva Dream Theater, mutta eipä se haittaa. Koskettimien käyttökin onnistuu mielestäni varsin mainiosti. En pitänyt rumpukohdasta, kenties johtuu soundeista, mene ja tiedä. Eipä soundit kokonaisuudessaan nyt niin paskat olleet ja kyllähän ne toivat biisiin fiilistä, snaren soundi oli oikeastaan vallan mainio, melkein väkivaltaista takomista joissakin kohtia joka toimi oikein mainiosta. Täältä suunnaltaa varmaan kuullaan tulevaisuudessa muutakin hyvää. Annetaan nyt numeroksi sitten vaikka 9, 8½ antaisin jos voisi.
0   +1 +2
 
8
Chemical Kim 29.11.2004
Tykkään tunnelmasta tässä biisissä. Synkkyys on onnistunut ja ei kompastu liialliseen synkkyydenkaipuuseen. Ei ole niin helppoa tuntea synkkyyden äänimaiseman kun kotona äänitetyt soittimet ei ihan yllä vaadittuun standariin. Minä en kuulu örinälaulun kannattajiin ja varmaan osittain siksikin en oikein saanut sitä istumaan toivotulla tavalla. Olisin synkkyyden nimessä laittanut tumman, matalalta lauletun laulun siihen niin optimistitkin olisivat vaipuneet depressioon. Muuten pidin kaikista effekteistä sun muista äänistä(syntikan rimputus) mitä kuulin tunnelman luojina. Kelpo jälkeä, paremmilla vehkeillä tunnelma olisi jo huomattavasti paremmin välitettävissä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta