Is This Real

4:02
8.91   1238 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Rutja 02.06.2008
Ei yllä tunnelmassaan aivan yhtä hienoihin sfääreihin kuin "Vaeltelu", mutta ihan tyylitajuista bläkkistä tässäkin kyseessä, vaikka voinkin toistaa tähän Wandering-kappaleeseen mainitsemani mielipiteen lauluista. Puolivälin jälkeisessä ambientmaisessa humistelussa oli todella hyvä tunnelma, joka nostaa arvosanaa parillakin pisteellä.
0   +1 +2
 
10
Exxecuttorr 09.06.2007
Vaikka bändin löysinkin jo pitkän aikaa sitten, vasta nyt muutkin biisit kuin Into the Lair of Serpent alkavat avautua... soundit ovat niin perkeleen aavemaiset ettei mitään rajaa. Tunnelma on jotain käsittämätöntä. Helvetin hieno biisi kaiken kaikkiaan.
0   +1 +2
 
9
K-E 24.10.2006
Toteutus on siloittelematon, ja sanoituksissakin näytti olevan runsaasti virheitä, mutta tässä on kyllä saavutettu jotain, mihin moni muu (black metal -)yhtye ei yllä, nimittäin helvetillisen upea tunnelma. Biisien alkukantaisen toimiva äänimaailma tukee tätä tunnelmaa hienosti.
0   +1 +2
 
8
Azag 26.04.2008
Hyvinhän tämä biisi toimii ja saundimaailma on erittäin hyvä ja efektit luo jopa hypnoottisen tunnelman. Soitanta puolella tässä on kyllä black metal meininki. Hyviä riffejä ja laulu on myös hyvä.

Vähän yli puolessavälissä tuleva humina kohta on onnistunut mielestäni Perkeleen hyvin ja sopii myös kappaleeseen. Synkkä on tunnelma.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta