Ice

NK33 | 06.07.2006 | Tech-Trance
9:09

Synkähköä äänimaisemajumitusta.

0.00   552 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

DjLime 03.11.2006
En tiedä onko minulla tech-trancen suhteen vaatimustaso niin korkealla, mutta jotenkin tämä ei säväytä. Technon puolelta on unohdettu ottaa rytmiikka ja trancen puolelta on otettu kaikki soundit ja vedetty ambienttimaiseksi padiksi koko kappaleen päälle. Joutuu jopa sanomaan, että tämä on tylsää tech-trancea.. kaikki aggressiviisuus puuttuu täysin. Monotoninen 4/4 rytmi ei oikeen koukuta ja kun varsinaista melodiaa ei ole, kuten ei normistikkaan tässä genressä niin tästä ei oikeen saa mitään irti. Turhaa leijuntaa alusta loppuun. Voisimpa melkeempä luokitella tämän progetrancen puolelle. Ei kyllä jaksanut loppuun asti kuunnella.. muutama minuutti jäi vajaaksi.
0   +1 +2
 
Haava 11.08.2006
Teknologinen ote tuossa alussa on hyvä. Resonanssilla tehdyt "ylityhdit" rummut kyllä toimivat. Luovat sellaisen pohjan jossa tosiaan on hyvä vingutela ja vongutella. Koko biisi perustuun pieneen eloon sen kaiken saman vonku vonkun uudelleen toitossa. Laadukkaat saundit ja eloisa ote kyllä toimivat. Kappale toistaa itseään tietyllä tavalla kokoajan, mutta toisaalta ei juuri yhtään.

Tätä voisi sitten vaikka kutsua hyväksi transeksi, koska jaksoin kuunnella tämän kokonaan pituudesta huolimatta... jotenkin vajosin siihen "transsiin" josta tranceilijat joskus puhuvat. Toisella kerralla kun kuuntelin tätä taustalla, niin vaikutus vain tehostui.

Jänskää. Uusi kokemus. Tämä kappale muutti hieman suhtautumista tranceen. Se mikä tästä puuttuu on joku sellainen "ärsyttävä hermostuneisuus", joka tuntuu aina kuuluvan tranceen jostain syystä. Tässä oli jotain levollisuutta. Siksi tätä jaksoi kuunnella.

Ikinä enää en tätä jaksaisi ajatyuksen kanssa kuunnella, mutta se ei lienee tarkoituskaan. Jonkinlaisen tunnereaktion tämä silti sai aikaiseksi.

Olen vaikuttunut.

Nimimerkillä: Trancenvihaaja
0   +1 +2
 
Phunck 26.07.2006
I decided to comment on this piece as it was called ice and i'm a glaciologist (=ice scientist). I'm not much into trance normally, but this is very good. good work.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat