Scryer

Nevernettles | 21.06.2006 | Electronic
4:46

Viileää laajakangas-loungea.

9.14   1821 kuuntelua

Kappaleen sanat


1.
Be still, my heart, don’t give another leap
Is there no secret that you will keep?
Cards decrypt your desperate cry
Elude, evade, erase, deny
Don’t betray me – I won’t sway
Please just don’t give me away

(chorus)
I merely wanted my fortune told
Leave me be - I am spoken for
You see him there on the table with a crown and a sword
Should mysterious soldiers in black appear
I do not wish to see nor hear
No dark strangers may leave the deck on their own accord

(c)
I cannot foresee without guidance
I cannot agree without proof
For what he tells me cannot be the truth
- Running his finger on the Queen in the middle

He noticed how I fell when he asked me
No kiss and tell - I don’t know
Why could he not just take his gold and go?
- Answering me in the form of a riddle

Heaven forbid should I shiver
Oh good heavens no - did I sigh?
For the life of me I can’t see why...

2.
Gone too far, halfway in crossing the line
What do I care if our planets align?
The tealeaves, stars or crystal ball
May say that I should leave it all
A life of comfort, security
And predictability

(chorus)
I merely wanted my fortune told...

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Creased_Leaf 09.09.2006
Tää on mestariteos myös, rummut jäivät päälimmäisenä mieleen, miten upeesti ne potkiikaan. Taustan liuuttelu ja äänimaailmat on kans vaikuttavan upeita, ja laulajan upee ääni ja laulu on kruunu koko komeudelle. Kaikki toimii tässäkin todella hyvin. Mainiota työtä :]
0   +1 +2
 
JamesMercy 27.07.2006
Alku luo odotusta jostain isosta. Hyvää rakentelua, tosin käyntiin lähiessään olo onkin jotenkin hämääntynyt. Soundit ovat kaikkineen miellyttäviä, kitaroita on käsitelty kivasti. Rummut yllättävät mukaan astuessaan, jotenkin kevyempi ote olisi niissä tuntunut luonnollisemmalta. Tyylijuttu tietysti, mutta omaan makuuni ei oikein iske. Vielä kun ääni on jotenkin niin "blumb", niin... äh. No joo. Muuten kokonaismaailma on hirveän miellyttävä, vokaalit erityisesti ovat suorastaan jumalaiset, koko tyylikkyyden käsitteen uudestaan määrittelevät. Ja muutenkin löytyy hienoa otetta, atmosfääriä ja jos jonkinmoista kilkatusta. Tuotanto on ihan oikeasti jo ensiluokkaista - tuo yksi ainoa elementti ei minuun iskenyt, mutta loppu onkin erittäin mieluisaa. Oi, hieno biisi oli.
0   +1 +2
 
9
Praelude 05.07.2006
Vaikuttaa siltä, että bändi on tässä biisissä enemmän omalla maaperällään kuin My Twisted Valentinessa. Esitys oli jotenkin varmemman kuuloinen.

Laulajalle jälleen kiitosta. Miksauksessa rummut olivat mielestäni vähän liian kovalla, muuten soundit olivat komeat. Etenkin, jos pitää synteettisestä äänimaisemasta.
0   +1 +2
 
9
D-Beat 29.06.2006
Hienon synkeä tuo introsoundimaailma. Perässä tulee hienosti tuo kitarasaundi tai mikä harpischord lienee. Noi rummut tosiaan iskee hienosti päin nassua ja vokalistista tuli heti mieleen The Gatheringin laulaja, muutenkin fiilis lähentelee paikoin tuon orkesterin tiettyjä kappaleita. Hienoja katvealueita ja kerrassaan ihunia saundeja. Lisäksi neiti vokalistilla on kerrassaan ihana ääni. Melodia tosin ei ole kovin iskevä, mutta ei sen väliä kun kappale silti toimii.

Ehdottomasti parhaimpia löytöjä mikserin kätköistä. Kiva kun kerroitte olemassaolostanne.=) 9½
0   +1 +2
 
JaDubb 28.06.2006
Sumeasti lähdetään tässäkin käyntiin ja mitä mukavimmilla soundeilla. Pidempää soundien rakentelua olisin toivonut, mutta joskushan sitä kannattaa päästäkin suoraan asiaan. (: Biitti potkii jälleen oikein tehokkaasti, itseasiassa jättää ehkä hieman laulakin alleen. Laulanta ja taustan kilkkeet & pulputtimet toimivat oikein oivasti yksityiskohtineen.

Biisi ei tarjoile kuitenkaan itselleni mitään koukkua eli sellaista soundia tai melodiaa, joka varsinaisesti saisi palaamaan tekeleen pariin myöhemminkin. Teknisesti tekele on kuitenkin laatua niin miksaukseltaan, soitannaltaan kuin lauluiltaankin.
0   +1 +2
 
accent 25.06.2006
Ei vitsi että on hienot noi rummut tässä! Kaunisääninen laulu sopii taustaan hyvin. Joissain kohdin tekisi mieli kuulla raskaampi versio tästä biisistä, jonkinlainen remiksintapainen. Pitempi ja synkempi. Eli siten löysinkin biisin pahimman vian: se loppuu liian äkkiä ja joissain kohti toivoisi raskaampaa saundia.
0   +1 +2
 
10
digius 25.06.2006
Tämä toimii mulle jopa paremmin kuin tuo MTV.
Siisti intro ja sitten kivasti otettu tuo rytmi laulun kanssa sovituksessa mukaan.
Taustan soundimaailma toimii hienosti. Paljon tavaraa mutta laadukkaita valintoja, ja tuo rytmin rikkonaisuus yhdistettynä taas hyvin kauniiseen lauluun toimii yllättävän rikkaan tunnelman luojana.
Erikoisesti pidin (voksujen lisäksi) taustan hyvin korkeista liukuvista soundeista.
0   +1 +2