Lazy Ambassador

Nevada Channels | 04.07.2006 | House
5:09

120 bpm tasatahti

9.57   5084 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

T-Sync 20.07.2007
Kuuntelin monta muutakin biisiä ja pidin, mutta kommentoidaan nyt tämä VBV. Tykkään näistä jämyistä rumpusoundeista. Bassolinjat/melodiat koukutti mun mielestä eniten tässä. Omaperäiset linjat ja luontevan kuuloiset. Miksaus on yleisestikin ottaen raikas mutta (varsinkin) bassopuoli on tukeva.
Rakenne on sopivan selkeä ja kertausta tulee vain sopiva määrä.
Tällainen chillailu jää minulle tosin yleensäkin taustamusiikiksi, mutta sellaisena tämä on erittäin toimivaa.
0   +1 +2
 
9
kivaaaaa juna musiikkia!!!!
0   +1 +2
 
10
Dj Senheis 17.07.2006
Kyllä, juuri tällaista letkeetä chilliä musaa on kiva kuunnella, samalla kun kavereiden kans kaljaa otetaa. Menee loistavasti taustalla. Mut sit kun alkaa kuunnella tarkemmin, niin Löytyy mukavia melodioitakin, ja mukavia kikkoja. Kitara erityisesti on loistava! Pidän erittäin paljon!
0   +1 +2
 
Jay Rochas 14.07.2006
ihan hyvän kuuloista menoa, mutta pitemmän päälle alkaa hieman tuntua tylsältä. jotain vaihtelujakin olisi voinut olla. muttei ollenkaan huono.
0   +1 +2
 
DjLime 12.07.2006
Vähän turhan pitkä, kun jotenkin tässä tuntuu vain sama looppi soivan uudestaan ja uudestaan. Ihan kivan kuuloinen looppihan se, mutta ei oikeen iske koko biisin pituudella. Tähän kun löisi överimageen house hatin menemään offbeattia niin ai jaij että kuulostaisi hyvältä. Samalla tähän voisi lisätä jonkin sortin päämelodian tai enemmän variaatiota. Tällä tavalla tämä alkaa taustamusiikkinakin hiukan rasittamaan loppua kohden, kun sama toistuu periaatteessa koko viiden minuutin ajan.
0   +1 +2
 
Laihanen 12.07.2006
Kirkas, avara soundi ja muhkea bassopää. Ihanan letkeää kesäyön päännyökytteylmusiikkia.
0   +1 +2
 
Mahtava biisi!
Heleä melodia kuljettaa biisiä muhkean basso- ja rumpulinjan kanssa, ja yhdistelmä toimii läpi koko biisin keston. Ensikuulemalta tuntui, että melodia dominoisi kappaletta liikaa, mutta toimii minimalistisena erittäin hyvin.
Biisin äänimaailma on muhkean bassovoittoinen, mikä luo biisiin ''lämpimän'' fiiliksen. Miksaus on erittäin onnistunut, koska basso on selvä jopa näillä rimpulakuulokkeilla.
En osaa sanoa onko tämä nyt housea, koska olen tottunut kuuntelemaan äänimaailmaltaan vähän erilaisempaa housea, mutta erittäin hyvää chillausmusiikkia yöhön silti.
0   +1 +2
 
10
Ri 22.09.2006
Tykkäsin tosi paljon! Ihanan rauhoittava, ois jaksanu kuunnella pidempäänkin. Ei kyl mitään rakentavaa kommenttia irtoa, ihan kun ois kotiin tullu :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat